Arama

Samsung Gear Fit 2 Özellikleri !

7 yıl önce

Giyilebilir teknolojinin de lideri haline gelen Samsung, Gear Fit’in ardından Gear Fit 2 ürününün bilgilerini belli olmaya başladı.

Samsung Gear Fit 2 Özellikleri !
ad image

Giyilebilir teknolojinin yeni ismi olan Gear ürünü tıpkı bir bileklik gibi kola takılıyor ve özellikle spor yapanlar için büyük kolaylık sağlıyor. Çağrı karşılama ve konuşma gibi özellikleri barındıran giyilebilir teknoloji ürünü Gear bileklik gün geçtikçe yenilenmeye devam ediyor.

İşte beklenen Gear Fit 2 Özellikleri

Bir süre önce basına sızdırılan Gear Fit 2 akıllı bilekliğin duyurusu yapıldı. Selefi Gear Fit’e göre daha gelişmiş özelliklere ve tasarıma sahip Fit 2 çift çekirdekli işlemcisi ile göz dolduruyor. Bileği kavrayacak şekilde daha oval bir yapıya bürünen Gear Fit 2de ekran boyutu selefine göre küçülse de daha yüksek çözünürlüklü ve kavisli yapıda süper amoled ekranıyla oldukça kullanışlı. İkinci nesil akıllı bileklikte 1.5 inç büyüklüğünde 216 x 432p çözünürlüklü ekran yer alıyor. Tizen İşletim Sistemi ile çalışan akıllı bileklik bellek kapasitesiyle de neredeyse bir akıllı telefonu aratmayacak seviyede. 4 GB bellek kapasitesi bulunan Gear Fit 2 512 MB RAM kullanıyor. 200 MAH pil gücüne sahip olan Fit 2 ilk bakışta batarya süresi açısından endişelendirse de Samsung yetkililerinden gelen açıklamaya göre oldukça yeterli. 3 gün kullanım ve 5 gün bekleme süresi olduğu belirtilen Gear Fit 2 de nabız ölçer ve GPRS de mevcut.

Gear Fit 2 Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Her zevke hitap etmesi için oval bir yapıda tasarlanan Fit 2 nin  birden çok renk seçeneğiyle tüketiciyle buluşması hedefleniyor. Siyah, mavi ve pembe renk seçenekleriyle 10 haziranda satışa sunulacak olan Gear Fit 2 şimdiden ilgiyle takip edilen ürünler listesine girdi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler