Arama

Facebook Profil Resmi Koruma Özelliği İle Dolandırıcılara Geçit Vermeyecek

6 yıl önce

Sosyal medya devi Facebook, kullanıcı gizliliği ve güvenliğini daha fazla önemserken bu alanda yeni güncellemelerle özellikleri de test etmeye başladı. Bugün ortaya çıkan yeni Facebook özelliği ile artık profil resimleri çalınamayacak.

Facebook Profil Resmi Koruma Özelliği İle Dolandırıcılara Geçit Vermeyecek
ad image

Facebook yeni güvenlik önlemleri için yaptığı güncellemeleri test etmeye devam ediyor. Yeni ortaya çıkan bir özellik ise Facebook sahtekarlarının önüne set çekmiş olacak.

Sosyal medya devi Facebook'un şuan için sadece Hindistan merkezli olarak test kullanımına sunduğu özellikle birlikte dolandırıcılık veya benzeri olaylar için resminizle birlikte yeni Facebook hesabının açılmasının önüne geçilecek. İzinsiz profil fotoğraflarının başka hesaplarda kullanımının önüne geçecek olan yeni sistem ile Facebook kullanıcıları bir nebze olsun refaha ulaşacak.

Şimdilik test aşamasında olan profil koruma özelliği sayesinde bir başka kullanıcı tarafından profil fotoğraflarınızın indirilebilmesinin önüne geçilmiş olacak. Profil fotoğrafı koruma özelliğinin bir dieğr getirisi ise kullanıldığı zaman profil resminizin ekran görüntüsü bile alınamayacak. Bu sistem nasıl çalışacak zamanla daha net anlayabileceğiz.

Facebook için Görsel Koruma özelliği kısa süre sonra kullanıcılar için kullanılabilir olacak. Resmi çevreleyen mavi kalkan sayesinde fotoğrafınızın üzerinde herhangi bir işlem yapılamayacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler