Arama

Samsung Mikro SSD Bellek!

7 yıl önce

1 Gram hacmi bulunan 512 GB depolama alanına sahip SSD kartı üreten Samsung sadece 20mm uzunluğunda ki bu SSD Hafıza Biriminin çok yakında seri üretimine başlanacağını belirtti.

Samsung Mikro SSD Bellek!
ad image

Akıllı telefon ve tv'de gösterdiği başarıyı diğer konularda pek gösteremeyen Samsung, yeni açıkladığı ürünüyle adeta sağ gösterip sol vurdu. Teknoloji dünyasına bomba gibi düşen açıklamayla gözler Samsung'a çevrildi. Teknoloji devi, yaptığı açıklamada 1 gram ağırlığında olan SSD Hafıza kartının üretimine başlayacaklarını açıkladı. 

Dün akşam saatlerinde, Teknoloji devi Samsung SSD Depolama Birimleri teknolojilerine bomba gibi düşen bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yeni bir SSD teknolojisine sahip hafıza kartı üretimine başlayanacağı ifade edildi. Depolama kapasitesinin 512 GB olacağı duyurulan yeni SSD Hafıza biriminin ağırlığının ise sadece 1 gram olacağı belirtildi. 

KENDİ KÜÇÜK İŞLEVİ BÜYÜK!

PM971-NVMe kod adına sahip depolama birimi 20mm x 16mm x 1,5mm gibi oldukça küçük boyutuyla dikkat çekerken, depolama kapasitesinin ise 512 GB gibi yüksek verilerde olması gündemde bomba etkisi yarattı. Ürünün kendisi sadece 1 gram ağırlığında ve mikro ölçeklerde olmasına karşın sağladığı depolama kapasitesinin sektörün şuanki durumuna göre oldukça gelişmiş olması ise oldukça dikkat çekti. 

Bu kadar küçük bir boyuta sahip olması sizi yanıltmasın! Hem depolama kapasitesi yüksek hem de işlem hızı tahmin edilen verilerin oldukça üstünde. Öyle ki, ürünün 1,5 GBps okuma hızı bulunurken yazma hızının ise 800 MBps olacağı belirtildi. Üstelik 4 GB ön bellek ram değerine sahip. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler