Arama

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Oy Beni Vurun Şarkısını Kim Söylüyor

7 yıl önce

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finalinin son bölümünde çalan ve dinleyenleri göz yaşlarına boğan sahnelerde çalan ''oy beni vurun vurun'' şarkısı bir anda hit oldu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Oy Beni Vurun Şarkısını Kim Söylüyor
ad image

Dinleyenlerin önce Ahmet Kaya'nın seslendirdiğini düşündüğü şarkı, youtube'de aranma rekorları kırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 40 Bölümü'nde sezon finali yaptığı sahnede çalan şarkı diziyi izleyen binlerce kişiyi hem duygulandırdı hem de fonda çalan şarkının kim tarafından söylendiği merakını uyandırdı. Youtube'de kısa sürede bir çok kişi tarafından aranan şarkıyı Hüseyin Ay söylüyor.


1990'lı yıllarda Un Kapanı'na adım atan ve yüzü her ne kadar bilinmese de sesiyle bir çok şarkıya hayat verip dinleyenlerini mest eden Hüseyin Ay'ı ilk dinleyenler Ahmet Kaya olarak düşünüyor.


Eşkiya Dünya'ya Hükümdar Olmaz Dizisi'nde de aynı fikrin tekrarlanmasına rağmen dizinini de etkisiyle bir çok kişi tarafından gerek Google'de gerekse Youtube'de şarkının sahibinin kim olduğu sorgulandı. Kısa sürede 600 Binden fazla kişinin sadece dizinin fragmanını izlediği ve dizinin sezon final bölümünün şarkılı kısmını paylaşanların paylaşımlarının bile 250 bini aştığı öğrenildi. Salı gecesinden Çarşamba sabahına kadar 1 Milyondan fazla kez arattırılan ve dinlenen Hüseyin Ay'ın bu şarkısı haftanın hit şarkıları arasına girmeye aday oldu.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler