Arama

Paramparça Dizisinde Yaprak Dökümü - O İsim de Diziye Veda Ediyor!

7 yıl önce

Paramparça dizisi, paramparça oluyor! Nurgül Yeşilçay'ın ayrılmasının sonrasında şimdi de Ayşe karakterini canlandıran Şükran Ovalı'da diziye veda edeceğini açıkladı!

Paramparça Dizisinde Yaprak Dökümü - O İsim de Diziye Veda Ediyor!
ad image

Nugül Yeşilçay'ın Paramparça dizisine veda etmesinin ardından sürpiz bir ayrılık haberinin daha gelmesi dizi fanatiklerini üzdü. Nurgül Yeşilçay'dan sonra, Ayşe karakterine hayat veren Şükran Ovalı'da diziye veda edeceğini açıkladı. 

Paramparça dizisine veda edeceğini açıklayan Şükran Ovalı, ayrılık kararıyla ilgili açıklamalarda da bulundu, Ovalı, Altan Dönmez'e teşekkür ederek sözlerine başladı. Altan Dönmez ve tüm ekibe teşekkürlerini ileten Ovalı, yine aynı akibe hitaben kurduğu cümlelerde Şeref Meselesi dizisi günlerinden itibaren yanında olduğunu belirttiği ekip arkadaşlarına ve Altan Dönmez'e teşekkürlerini iletti. 

Ovalı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : "Güzel ekip öncelikle canım olan, her gördüğümde gülümsediğim hocam Altan Dönmez'e ve onun eşliğindeki tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum. Şeref Meselesi'nden sonra sanki kaldığımız yerden devam ediyormuşuzcasına, her Sabah sizi görmek benim için mutluluktu. Ve tabii ki tüm oyuncu arkadaşlarım; canım Erkan'a, Ebru'ya, setin en gençleri ve bir o kadar başarılıları; Alina'ya, Leyla'ya, Burak'a ve çok kıymetli Hümeyra'ya Barış'a herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum .Çok büyük keyif aldığım Ayşe karakterinin yolculuğu buraya kadardı ve bu yolculuğunda ona benim hayat vermemi isteyen yapım şirketimiz Endomel'e ayrıca teşekkür ederim.Seneye Paramparça bu çok güzel ekiple yoluna devam edecek kalpten başarılar dilerim. Görüşmek üzere."

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler