Arama

Atatürk Havalimanına FETÖ Operasyonu

7 yıl önce

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda şüphe üzerine arama yapılan bavullarda kayıt bildirimi yapılmamış 9.5 milyon dolar ele geçirilirken, bununla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanına FETÖ Operasyonu
ad image

TEM ekipleri tarafından FETÖ şüphesiyle gözaltına alınan paraların trafiğinin nerden geldiği incelenmesi için soruşturma mali polise devredilirken, A.U, H.Ö, H.A.K, Z.K, B.S, D.T. ve T.K. isimli şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, yurt dışından bildirimsiz para getiren bir grubu takibe aldı. Şüpheliler önceki gün Atatürk Havalimanı'ndan giriş yaptı. Kontrol noktasından geçiş yapan 7 kişi durdurularak üst ve valiz araması yapıldı. Aramalarda valizlerde yüklü miktarda para olduğu belirlendi. Bunun üzerine, valizlerinde para bulunan 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden bazılarına ait şirketlerin FETÖ bağlantısı olduğu iddia edildi. FETÖ yapılanması için getirildiği öne sürülen paralar sayım için Emniyet’e götürüldü. Paranın 9.5 milyon dolar olduğu tespit edildi.

Şüpheliler, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Para trafiğinin kesinleştirilmesi ve iddiaların kesinleşmesi için soruşturma Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne devredildi. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler