Arama

Yüz Germe Nedir

2 yıl önce

Yüz Germe Nedir

Yüz Germe Nedir
ad image

Yüz Germe Nedir

Tercih edilen orta yüz germe tedavisi oldukça iyi bir yöntemdir. Yüz sarkması kişiyi son derece olumsuz etkileyen bir estetik sorundur. Kimi zaman estetik bir sorun ile devam ederken kimi zaman ise tıbbi sonuçlar getirebilir. Beliri nedenlerin sebep olduğu yüz sarkması uygulanan İzmir Yüz germe tedavisi ile tedavi edilebilir.

İzmir yüz germe işlemi ile kişiler son derece rahat bir hayat yaşayabilirler. Yüz sarkıklığı ile karşı karşıya gelen kişiler son derece olumsuz etkilenir. Bu sorun ile karşı karşıya gelen kişiler Orta Yüz germe tedavisi ile iyi olabilirler. 

Sosyal hayatlarına ve psikolojilerine etki eden yüz sarkması estetik bakımdan da kişiyi oldukça rahatsız eder. Hemen hemen herkesin rahatsız olduğu bu durum için kişiye İzmir yüz germe tedavisi uygulanır.   Bu tedavi ile birlikte kişiler hayal ettikleri yüz yapısına kavuşabilirler. Böylelikle hem sağlıklı hem de daha güzel yüzler görmek mümkün.

Yüz Germe Nasıl Yapılır

İhtiyaç duyulan orta Yüz germe bandları ile mümkün olan İzmir orta yüz germe tedavisi aynı zamanda ameliyat işlemi ile de mümkün olabilir. Öncelikle kişinin eski fotolarına bakılır ve yüz nerden deforme olmaya başlamış incelenir. Daha sonra ise bağ dokularına ve minik kaslara müdahale edilir. Daha sonra sarkmış gevşemiş deriler yerine yerleştirilir. Ve kişiye İzmir Yüz germe işlemi uygulanır.

Yüz Germe Kimlere Uygulanır

Uygulanan İzmir Yüz germe her ne kadar estetik bir sorun olsa da zaman zaman tıbbı bir gereklilik olarak karşımıza çıkar. Yüz germe genel olarak elli yaşını geçirmiş kişiler için uygulanır. Hastaların çoğunu kadınlar meydana getirse de artık erkeklerde fazla rağbet gösterir. Aynı zamanda bir diğer yöntem olan orta yüz germe işlemi de fazlasıyla rağbet görür.

Boyun Germe Nasıl Yapılır

Kişiler İzmir Boyun germe ameliyatı son derece etkili bir tedavi işlemidir. Bu tedaviye ihtiyaç duyan kişilerin merak ettiği bir konu ise nasıl yapıldığıdır. Bu tedavi işlemi genel anestezi altında yapılan ve aynı zamanda üç veya beş saat aralarında süren bir ameliyattır. İzmir boyun germe ameliyatı kulak önünden başlayan kesiler ile birlikte kulak memesinin altından kulak arkasına kıvrılır.

Bu bölgeden de saçlı derinin altına doğru ilerler ve çene altına yapılır. Daha sonra ise cilt gergin bir hale getirilerek içinde bulunan fazlalıklar çıkartılır. Bu sayede çenenin gelişimi ile birlikte yüz bölgesinde de gerginlik meydana gelir. Aynı zamanda ameliyat sırasında kan birikiminin önlenmesi adına minik dren denilen borulardan yardım alınır.

Boyun Germe Yöntemleri Nelerdir

Klasik İzmir boyun germe işleminde kulak önünden başlayıp kulak arkasına saça doğru ilerleyip o bölgeden yapılan bir kesi işlemi ile birlikte boyun bölgesinde bulunan cilt ve cilt dokuları ve yaşlanma sonucu ortaya çıkmış sarkamalar sonucu orda bulunan kas aşağıya iner ve bu kas yeniden yukarıya kaldırılır.

Daha sonra sarkmış olan cilt dokuların tamirinden sonra fazlalıklarını çıkarır. Eğer sadece çene altında bulunan gıdı bölgesinde yağ fazlalığı mevcut ise buda boyunun sarkmasına neden olur. Sarkan boyun estetik göründüğü vermediği için herhangi bir kesi işlemi yapılmadığı için boyunda sarkmaya neden olan yağlar liposuction işlemi ile yağlar alınabilir.

Boyun Germe Fiyatları

Uygulanan İzmir boyun germe işlemi son derece etkili bir tedavi yöntemidir. Bu tedaviye ihtiyaç duyan kişiler öncelikle deneyimli ve kapsamlı bir araştırma sonucu tecrübeli bir doktor adayı bulmalıdırlar. İyi bir doktor iyi bir tedavi seçeneği olup aksi taktirde kişinin sağlığı olumsuz etkilenebilir.

İstenilen özelliklere sahip doktor adayı bulunduktan sonra aralarından en uygun fiyat garantisi sunan tercih edilir. Aynı zamanda kaliteli hizmet seçenekleri de son derece önemlidir. Bununla birlikte İzmir boyun Germe ameliyatı fiyatları konusunu etkileyen bir diğer faktör ise kişinin tercih etmiş olduğu tedavi yöntemleri ve seans sayımıdır.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler