Arama

Yurtdışında Eczacılık Eğitimi

1 yıl önce


Yurtdışında Eczacılık Eğitimi
ad image

Yurtdışında Eczacılık Eğitimi
Yurtdışında Eczacılık eğitimi
, lise sürecinde sayısal alan seçen öğrencilerin en çok seçtikleri bölümler arasındadır. Yurtdışında eczacılık bölümü, Türkiye’de ki gibi 5 yıldır. Eğitimini başarılı bir şekilde bitirenler, isterlerse kendi eczanelerini açabilir, isterlerse akademik kariyerlerini sürdürebilirler. Kimya ve Biyoloji ağırlıklı eğitimi içeren Eczacılık bölümünün popülerliğini önemli nedenlerinden biri de mezuniyetten sonra standart piyasanın rakamları üstünde gelir sağlayan ve rahat çalışma ortamı sağlamasıdır. En popüler ve prestijli mesleklerden olan Eczacılık, mezuniyetten sonra işsiz kalabilmenin hemen hemen mümkünlüğünün olmadığı bölümdür.

Neden Yurtdışında Eczacılık Eğitimi Alınmalı?
-Dünyanın tüm bölgesinde prestijli meslek olarak görülür.
-Eğitim sonrası alanınızda uzman hale gelmek için yüksek lisans programlarına başvuruda bulunabilirsiniz.
-Tüm Avrupa’da geçerliliği olan Mavi diploma elde edersiniz.
-Yüksek geliri getirebilecek bir mesleğiniz olur.
-Eczacılığın yalnızca ilaçların dağıtımı ile ilgili olmadığını görebilme imkanı yakalarsınız.
-Birçok kariyer fırsatından haberiniz olur.
-Eczacılık insanlarla iletişime yönelik bir meslektir. Farklı kültür ortamında eğitim kişisel gelişim için çok önemli bir aşamadır.

Yurtdışında Eczacılık Eğitimi Alınacak Ülkeler
Eczacılık okumayı isteyenler için İngilizce eğitim programları sağlayan üniversiteler bulunur. Bu üniversitelerin eğitim programı bütünleşik eğitim programıdır ve eğitim zamanı 5 yıldır. 3 yıllık lisans eğitimi ve 2 yıllık yüksek lisans eğitim birlikte verilir. Yurtdışında Eczacılık eğitimi alınacak ülkeler şunlardır:
-İtalyada Eczacılık Eğitimi
Avrupa'nın köklü üniversitelerini bulunan İtalya, her sene uluslararası eğitim programı çeşitliliğini arttırır. Köklü geçmişi kadar yenilikçi de olan İtalyan üniversiteleri her sene birçok uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapar. İngilizce olarak eğitim sağlaması, bu eğitimleri veren okulların dünyanın en iyi üniversiteleri arasında bulunması gibi nedenlerle İtalya'da Eczacılık eğitimi, yurtdışında eczacılık okumayı isteyenler için çok iyi bir tercihtir.
-Çekya’da Eczacılık Eğitimi
Çekya, son zamanlara Türk öğrencilerin dikkatini çekmektedir. Ayrıca Çekya Doğu Avrupa’nın köklü ve en iyi üniversitelerine ev sahipliği yapar. Çekya’da tamamen İngilizce olarak eczacılık eğitimi alınabilir. Çekya üniversiteleri özellikle sağlık sektöründe dünyanın en iyi üniversiteleri arasındadır. Çekya’da üniversite eğitimi almak için üniversite sınavı şartı bulunmaz. Bununla beraber Çekya’da dil hazırlık eğitimi de alınabilmektedir.
-Polonya’da Eczacılık Eğitimi
Polonya, binlerce Türk öğrencilere ev sahipliği yapar. AB üyesi olmasına karşın farklı para birimi kullanır ve dinamik ekonomisi vardır. Avrupa’da uygun bir eğitim fırsatı arayan birçok öğrencinin listesinde Polonya bulunmaktadır. Amerika, Kanada gibi gelişmiş ülkelerde de eczacılık eğitimi için öğrenci çeken üniversitelerdir.

Firma Bilgileri: Eurostar Yurtdışı Eğitim Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İstiklal Caddesi No: 49/5 (Mavi Han) Taksim-Beyoğlu /İstanbul
Tel: 0 (212) 244 66 00

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler