Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Müzeler Haftası Kutlandı

Müzeler Haftası Kutlandı

admin admin -
11 0

Edremit’te Müzeler Haftası Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı.
Programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Okul Müdiresi Zuhal Herdan yaptı. Müzelerin tarihi ve kültürel önemini farklı bir bakış açısı ve etkileyici bir anlatımla vurgulayan Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Yörenin kültürel dokusuna, geçmişine geniş yer verilen programda öğrenciler “Müzeler Geçmişin Ayak İzidir” dediler. Savaş müzelerini Çanakkale Şehitlerni anarak canlandıran okulun tiyatro grubu izleyen herkesi duygulandırdı. Birbirinden güzel türküleri video ve görsellerle zenginleşen programın sona ermesinin ardından okul yiyecek içecek hizmetleri bölümünün hazırladığı öğle yemeği ikramına geçildi.
Programa Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir