Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Manisa Semaları Uçurtmalarla Renklendi

Manisa Semaları Uçurtmalarla Renklendi

admin admin -
9 0

Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin semaları uçurtmalar ile renklendi. Şehzadeler İstiklal İlköğretim Okulu öğrencileri, terminalde uçurtma şenliği düzenledi.
Şehzadeler İstiklal İlköğretim Okulu, Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin park alanında uçurtma şenliği düzenledi. Çocuk oyun gruplarının da olduğu yeşil alanda doyasıya eğlenen çocuklar, yaptıkları uçurtmalar ile gökyüzünü rengarenk yaptı. Minik öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, “Şehirlerarası otobüs terminalimizin içerisinde bulunan park alanı ve çocuk oyun grupları her zaman vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. Manisa’daki okullarımız ve vatandaşlarımız, Terminaller Şube Müdürlüğümüze başvuru yaparak terminalimizin yeşil alanında zaman zaman çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bugün, Şehzadeler İstiklal İlköğretim Okulu’muzun öğretmenlerini ve minik öğrencilerini ağırladık. Geleneksel olarak düzenledikleri uçurtma şenliği ile hep beraber çok güzel bir gün geçirdik” diye konuştu.
Gün boyu rengarenk uçurtmaları ile doyasıya eğlenen çocuklar ve öğretmenler, etkinliğin sonunda kendilerine destek verdiği için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür ettiler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir