Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ESOB Başkanı Konak, “Ahilik Haftası” Kutlama Programını Açıkladı

ESOB Başkanı Konak, “Ahilik Haftası” Kutlama Programını Açıkladı

admin admin -
11 0

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) Abdülkadir Konak, önümüzdeki hafta başlayacak olan “Ahilik Haftası” ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Başkan Konak açıklamasında, Ahilik Haftası kutlamaları 23 Mayıs Pazartesi günü başlayacağını ifade etti. Başkan Konak hafta boyunca yapılması planlanan etkinlikler hakkında şunları söyledi:
“Pazartesi günü sabah Kocatepe Parkındaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayacak törenler, Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi’nin, Valisi Hakan Yusuf Güner ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaretleri ile sürecek.
Ahilik Kutlaması törenleri 25 Mayıs saat 09.00’da İl Kutlama Komitesinin, Kapalı Yaş Meyve ve Sebze Pazar Yerinin dualarla açılışına iştirak etmesi ve pazar esnafını ziyaret etmesi ile devam edecek.
Aynı gün kutlamalara, saat 12.00’de Taş Medrese’de devam edilecek.
Şed kuşatma temsili töreni ve protokolün konuşmalarından sonra ‘Geleceğin Ahisi’ olarak belirlenen öğrencilere hediyeler verilecek. Yılın Ahisi’ne belgesinin verilmesinden sonra yılın, esnaflıktan sanayiciliğe yükselen iş adamına belgesinin verilmesiyle törenler sona erecek.
25 Mayıs Çarşamba günü Taş Medrese’deki Ahilik haftası törenlerine bütün vatandaşlarımız davetlidir.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir