Arama

Yeni Huawei Çıktı !

7 yıl önce

Google ile birlikte geliştiren Nexus'un bu yıl ki durumu netleşmeye başladı. Geçen yıl Huawei ile Nexus 6P için ortaklığa giden Google, bu yıl da Huawei ile olan işbirliğini sürdürecek.

Yeni Huawei Çıktı !
ad image

Google'ın teknoloji devleriyle işbirliği yaparak geliştirdiği Nexus cihazlarının bu yıl ki durumu belli olmaya başladı. 2015 yılında Huawei ile Nexus 6P cihazında ortaklığa giden Google, bu yıl da Huawei ile olan işbirliğini devam ettirecek. Huawei Şirketinden Charlene Munilall'in yaptığı açıklamaya göre şirket, bu sene yeni bir Nexus cihaz ile yeniden Google'la çalışacak.


Yakın bir geçmişte Google'ın yeni Nexus cihazları için HTC tarafından da bilgi sızıntısı yaşanmıştı. M1 ve S1 isimleri verileceği söylenen yeni model cihazları internete Merlin ve Sailfish olarak sızmıştı. Ancak şimdi Huawei'nin de Google ile çalışacağı bilgisinin gelmesiyle kafalarda soru işaretleri uyandırdı. Geçtiğimiz yıl LG ile Nexus 5X'i üreten Google, Huawei ile de Nexus 6P'yi getirmişti. Bu anlamda Google bir kez daha iki farklı şirket üzerinden yeni Nexus modellerini üretebilirliği ortaya çıktı.


Diğer taraftan Munilall'in yaptığı açıklamaya göre Huawei yalnızca yeni Nexus modeli üzerinde çalışmıyor. Ayrıca MateBook'un da SIM kartlı bir modelini geliştirdiklerini söyleyen Munilall, Huawei'nin önümüzdeki dönemde de hayli hareketli bir süreç geçireceğini işaret ediyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler