Arama

Xiaomi Mi Note 2 Resmen Tanıtıldı (2 Versiyon Bir Arada)

7 yıl önce

Son zamanların en çok tercih edilen markaları arasında yer alan teknoloji devi Xiaomi yeni akıllı cihazi Mi Note 2’yı resmen tanıttı.

Xiaomi Mi Note 2 Resmen Tanıtıldı (2 Versiyon Bir Arada)
ad image

Xiaomi tarafından geçtiğimiz günlerde görüntü yönünde kavisli ekrana sahip yeni bir telefon modeli tanıtılırken bu yeni telefonunda düz ekranlı versiyonunun piyasaya sunulacağı belirtildi. 

Bu açıdan kullanıcıların hem kavisli hem de düz ekran seçeneklerinden istediğini tercihi yapabilmeleri mümkün olurken telefonun 2 farklı versiyonunu da piyasaya sunulması ilgililerin daha kolay bir biçimde tercih yapmaları konusunda yardım sağlıyor.

Cihazın Teknik Özellikleri:

Kullanıcılarına isteğe bağlı 2 seçim sunan firma özellikle kavisli ekran kullanmayı sevmeyen kişiler düz ekranlı versiyonu tercih ederek kullanım açısından yaşanabilecek sorunlarıda ortadan kaldırabilir. Geçtiğimiz günlerde piyasaya sunulan yeni modelini ardından düz ekranlı versiyonun da piyasaya sunulması kullanıcılara zengin bir seçenek sunduğu gibi özellikleriyle de cazip. Telefon modelinin özellikleri de belirtilmiş durumda. Telefon modelinde görüntü açısında 5.7 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 821 yonga setine sahip. Ayrıca 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri kullanıcılara güçlü bir hafıza desteği sağlıyor. Kaliteli resimler ve videolar çekmek için ise,  22.5 MP arka kamera, 8 MP ön kamera özelliği sunmakta. Uzun ömürlü kullanım için 4070mAh batarya ve Android 6.0 marshmallow işletim sistemi yer alıyor.  Ayrıca telefon fiyatı ise, Xiaomi Mi Note 2'nin 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza alanı sunan model 415 dolar, 6 GB RAM ve 128 GB hafıza olan model ise 485 dolar olacak. Diğer yandan ise cihazın 6 GB RAM ve 128 GB hafıza sunan modelin ise 515 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler