Arama

Wind Mill İle Tanışın!

1 yıl önce


Wind Mill İle Tanışın!
ad image

Wind Mill İle Tanışın!

Artan sıcaklıklar ya da serinleyen havalar sizi engellemesin. Cep yakmayan soğutma çözümlerinde lider marka Wind Mill cihazları ile doğal ve sağlıklı hava solumak mümkün.

 

Kim bu Wind Mill?

Teknoloji odaklı, modern ve kalite odaklı bakış açısıyla müşteri isteklerini önceleyen çalışmaları ile evaporatif soğutma sistemleri ve menfez imalatı alanında müşterilere hizmet vermektedir.

Her türlü havalandırma, soğutma, ısıtma ve bu sistemlerin parça ve yedek parçalarının temini faaliyet alanını oluşturmaktadır. 

Fabrikalar, oteller, düğün salonları, konferans salonları, cafe, restoran ve kalabalık müşteri ağırlayan konseptlerde evaporatif mobil cihazlarla müşteri, ihtiyaçlarını karşılamakta ve çözüm üretmektedir.

Vizyonu;

Kaliteden ödün vermeden, Türkiye’nin bir numaralı sulu klima sistemleri ve menfez imalatçısı olmak,

Hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin öncelikli tercihi olarak sürekliliği sağlamak

Doğayı koruyan teknolojisiyle, doğal düzene zarar vermeden kullanıcılara üst düzey soğutma ve ısıtma konforu sağlayan çözümlerle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak.

Misyonu;

Faaliyette bulunduğu sektörde; bireye ve doğaya saygılı, sağlık ve hijyen ilkelerine bağlı, tüketici tasarrufuna ve ekonomiye duyarlı olarak Wind Mill müşterileri ve çalışanlarının beklentilerini en üst seviyede karşılamak.

 

Tüm Wind Mill Cihazları 2 yıl garanti kapsamındadır. Endüstriyel cihazlar için Türkiye'nin her yerine ücretsiz keşif imkanı sağlamaktadır.

Sizde sağlıklı ve maliyeti düşük ısıtma-soğutma çözümleri arıyorsanız www.wind-mill.com.tr ziyaret edin!

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler