Arama

WhatsApp Dünyasında Gif Dönemi

7 yıl önce

IOS, Android ve Windows Phone cihazlarında en sık kullanılan mobil uygulama WhatsApp, kendini geliştirmeyi sürdürüyor. Şimdi de kullanıcıların merakla beklediği gif desteğini sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp indirerek yakınlarınızla ücretsiz anlık mesajlaşabilir, dosya video veya fotoğraf gönderebilirsiniz.

WhatsApp Dünyasında Gif Dönemi
ad image

WhatsApp kullanıcılarının en çok istediği özelliklerden birisi WhatsApp'a ekleniyor. Bilindiği üzere şimdiye kadar GIF linkleri paylaşıldığında kullanıcılar tarayıcı üzerinden bu GIF'leri görebiliyorlardı. iOS işletim sisteminde 2.16.7.1 yapım numarasına sahip son WhatsApp beta sürümünde GIF desteğinin yer aldığı görüldü. Söz konusu yenilik kapsamında iOS kullanıcıları GIF dosyaları artık uygulama içerisinde oynatabilecek. GIF desteğinin kısa süre içerisinde tüm kullanıcıları kapsayacak şekilde bir güncelleme kapsamına dahil edilmesi bekleniyor.

WhatsApp uygulaması, Android ve IOS işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilen en önemli mesajlaşma programlardan biridir. Hemen her telefonun artık vazgeçilmez uygulamaları arasında yer alan WhatsApp uygulaması, klasik mesajlaşma dönemini de gerisinde bırakmaya başladı. İşte bu noktada whatsapp en fazla kullanılan iletişim araçlarının en tepesinde yerini aldı. WhatsApp uygulamasını Apple Store ve Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Whatsapp İndirme İşlemi Tamamen Ücretsizdir!

IOS ve Android marketlerde WhatsApp uygulamasını edinmek için sadece bu platformlarda WhatsApp araması yapmanız yeterli. Arama sonrası karşınıza whatsapp’ın simgesi belirecektir. WhatsApp simgenin yanında veya altında bulunan indir butonuna tıklamanız halinde uygulama, kullandığınız cihaza yüklenmeye başlar. Ancak belirtmekte fayda var. bu işlemler tamamen ücretsizdir. Eğer herhanbi biri veya herhanbi bir servis sizden bu yönde ücret talep ediyorsa ordan hemen uzaklaşın! 

Whatsapp Nedir?

WhatsApp, kullanıcılarına anlık mesajlaşma, sesli veya görüntülü konuşma gibi hizmetleri kullanılan internat paketi üzerinden veya Wi-Fi üzerinden ekstra ücret ödenmek zorunda kalınmaksızın sunan mobil bir uygulamadır. WhatsApp kullanarak, sevdiklerinizle veya yakınlarınızla telefon üzerinden mesajlaşabilir, sesli veya görüntülü konuşma yapabilirsiniz. WhatsApp bu hizmetler için hiç bir zaman ücret talep etmez. Bu nedenle özellikle son günlerde gündeme gelen WhatsApp Gold veya WhatsApp Plus gibi ürünlere kanarak ücret ödememenizi özellikle tavsiye ederiz. 

WhatsApp İndir

WhatsApp uygulaması kullanıcıları arasında internet üzerinden ücretsiz mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşma, emoji gönderme, dosya veya fotoğraf gönderme gibi hizmetler sunan bir akıllı telefon uygulamasıdır. IOS ve Android platformlarından elde edilebilecek ve kullanılabilecek olan WhatsApp uygulaması, Windows Phone üzerinde ise yeteri kadar etkili olmadığı gibi indirme imkanı da şimdilik sunulmuyor. Windows kullanıcıları, geçtiğimiz hafta içinde hizmete sunulan WhatsApp Web uygulaması ile masaüstü bilgisayarlar ve Windows Phone işletim sistemine sahip telefonlarda da kullanabilmeye başladılar. 

WhatsApp uygulamasını akıllı telefonunuza indirmek için telefonunuzun işletim sistemine uygun olan uygulama marketini kullanabilirsiniz. Apple ürünleri için App Store, Andorid için ise Andorid Google Play Store üzerinden indirilerek telefonlara yüklenebilir. 

Google Play Store üzerinden indirmek için Buraya

App Store üzerinden indirmek için ise buraya tıklayın

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler