Arama

Wacom, Şanghay’daki ’Connected Ink’ Etkinliğine Ev Sahipliği Yapıyor

7 yıl önce

Wacom, bir dizi sektörde şirketlerle işbirliği yaparak, birden fazla platform ve ekosistem üzerinde dijital mürekkep ve dijital kırtasiyenin daha geniş bir endüstri kesimi tarafından benimsenmesi amacıyla, Şanghay’daki “Connected Ink” etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

Wacom, Şanghay’daki ’Connected Ink’ Etkinliğine Ev Sahipliği Yapıyor
ad image
Wacom, bir dizi sektörde şirketlerle işbirliği yaparak, birden fazla platform ve ekosistem üzerinde dijital mürekkep ve dijital kırtasiyenin daha geniş bir endüstri kesimi tarafından benimsenmesi amacıyla, Şanghay’daki “Connected Ink” etkinliğine ev sahipliği yapıyor.
Wacom Başkanı ve CEO’su Masahiko Yamada, “Burada en önemli desteğimiz, insanların yeni fikirleri serbestçe keşfettikleri ve ifade ettikleri bir yerde, yaratıcılıkla dolu bir dünya vizyonumuzdur. İnsanlar mürekkebi 30 bin yıl önce kullanmaya başladılar ve mürekkep o zamandan beri bizim için temel bir yaratıcılık aracı oldu. İnsanların nesiller boyu esinlenmelerine, duygularını ifade etmelerine, fikirlerini ve düşündüklerini paylaşmalarına yardımcı oldu. Yaratıcılık bizi insan yapar, yaşamımızda sevincin ve arzunun kaynağıdır. Diyebilirim ki, mürekkep insanlık tarihindeki en güçlü yaratıcılık aracıdır” dedi.
Dijital mürekkep, sanat ve edebiyattan, ticaret, eğitim, akademi, matematik, bilim, mühendislik ve mimariye kadar çeşitli yerlerde çeşitli şekillerde kullanıldı. Firma 30 yıldır kalemli tabletleri ve dijital kalem çözümleri ile her zaman böyle alanlarda dijital mürekkep perdesinin arkasında bulundu. 3D baskı ve bulut servisleri gibi son teknolojileri ve endüstri trendlerini kullanan firma, “Dijital Mürekkebin Gücü”nün dijital mürekkebi daha sık ve daha basit bir şekilde kullanan insanların daha verimli ve daha konuşkan olmalarını sağladığına inanıyor.
Potansiyel iş ortakları arasında akıllı telefon, tablet ve BT cihazları, dijital kalem veya uçlu giriş cihazı ve ofis gereçleri (kalemler ve notebook’lar) üreticileri, ekran üreticileri, kalem ve dokunmatik çözüm sağlayıcıları, işletim sistemi ve bağımsız yazılım geliştiricileri, bulut servisi şirketleri, kullanıcı grupları ve araştırmacılar var. Firma, bu heyecan verici yeni dönemin parçası olmak isteyen yeni iş ortaklarına ulaşmak için, insanlık tarihinin en eski ve en gelişmiş medeniyetlerinden birinin doğum yeri olan Çin’de bulunuyor.
Connected Ink etkinliğinde, dijital kırtasiyenin önemli yapı taşlarından sorumlu olan kıdemli firma yöneticilerinin bir dizi sunumu ve demosu yer alacak. Portföy Yönetimi ve Teknoloji Pazarlamasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Heidi Wang, iletişimde tamamen yeni yollar sağlayacak olan “WILL” adlı evrensel dijital mürekkep teknolojisini açıklayacak.
Teknoloji Çözümünden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Nobu Ide, firmanın herkesin en iyi dijital mürekkep deneyimini gerçekleştirmesi için sunabileceklerinden bahsedecek. Universal Pen Framework (UPF) denen iş ortaklığına, kalem kartuşlarına ve kalem kimlik kullanımına değinecek.
Platform ve Uygulamalardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Faik Karaoğlu, dijital mürekkebin kazançlarını maksimum seviyeye çıkarmak için firmanın veya iş ortaklarının geliştirdiği ve sunduğu geniş uygulama ve servis yelpazesine tüketicilerin, profesyonellerin ve kurumların erişmeleri için firmanın tek durak noktası “Wacom Marketplace” üzerinde detaylı bir şekilde duracak.
Etkinlikte ayrıca, dijital mürekkebin, mürekkep standartlarının geleceği ve mürekkebin günlük yaşama etkileri hakkında, katılımcı firmaların yöneticilerinin tartışacağı bir panelin yapılması da planlanmış durumda.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler