Arama

Uzman Ekip Ve Profesyonel Oto Ekspertiz

1 yıl önce


Uzman Ekip Ve Profesyonel Oto Ekspertiz
ad image

Uzman Ekip Ve Profesyonel Oto Ekspertiz

Modern araç dünyası yeni model ve markalarla üretime devam ediyor. Bununla birlikte yeni motor sistemleri ve özel kaporta modelleri piyasaya çıkmaya devam ediyor. Zeytinburnu oto ekspertiz ekibimiz eski veya yeni bütün araçlar için ekspertiz hizmeti sunmaya devam ediyor. Aracın motor yapısı veya kaporta özellikleri bizim için fark etmez. Aracın modeli, markası, kaportası veya motoru nasıl olursa olsun güncel ekspertiz raporu sorunsuz bir şekilde çıkarılmaktadır.

Akaryakıt sistemi ile çalışan motorlar ateşleme sistemine sahiptir. Ateşleme sistemi motorda deformasyona neden olur ve motorun ömrünü azaltır. Ayrıca su kaynatma sorunu sonrasında motor conta yakabilir. Bu gibi durumlarda motorun performansı düşer. Ekspertizlerimiz contası yanık, performansı düşük ve çekiş gücü düşmüş motor sistemi konusunda uzmandır.

Özel Oto Ekspertiz

Kaporta konusu da motor konusu kadar önemlidir. Boyalı, göçük, kazalı veya pert kaporta tespit işlemleri uzman personelimiz tarafından analiz edilmektedir. Ekibimiz kaportanın genel durumu hakkında kısa sürede rapor hazırlamaktadır.

Aydınlatma, elektrik, fren, soğutma, lastikler, akü ve diğer bütün aksamlar Bayrampaşa oto ekspertiz raporu işlemi esnasında ekibimiz tarafından incelenmektedir. Aracın durumu, eksikleri ve performansı rapor halinde hazırlanıyor ve alıcıya veriliyor. Rapor ve araç durumu hakkında personel şefi alıcı ve satıcıya açıklama yapıyor. Raporla birlikte sözlü açıklama yapılarak incelenen araç hakkında genel bir bilgi veriliyor. Sorunsuz araç alımı için şirketimiz yeni nesil cihazlarla güvenilir ekspertiz hizmeti sunmaya devam ediyor.

 

özge

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler