Arama

UFS Teknolojisi Geliyor

7 yıl önce

Micro SD Kartlara geçeli bir kaç yıl olmuştu ki, hızla gelişen teknoloji bir anda yerini UFS (Universal Flash Storage) bıraktı. Bu Yeni teknoloji 5 Gb'lık bir hafızayı Micro SD'ye göre 5'te 1 ölçüde okuyabiliyor.

UFS Teknolojisi Geliyor
ad image

Akıllı Telefon ve Tabletler için kullanılan Micro SD kartların sonu gelmeye başladı. Yeni apımına başlanan bir teknolojiyle birlikte Micro SD Kartlar tarihe karışmaya başlanacak. Çünkü 5 Gb'lık bir veriyi 50 Saniyede okuyan Mikro SD kartların yerini sadce 10 saniye de aynı görevi görebilen UFS (Universal Flash Storage) kartlar alacak.

Protatipi tamamlanan ve artık seri ürtime geçmeye hazırlanan UFS (Universal Flash Storage) Hafıza kartları gerek tablet, gerek cep telefonu gerekse hafıza kartı gerektiren diğer elektornoik aletlerde de yer alacak. 5-10-32-64-128 ve 258 Gb'lık serilerinin bulunacağı söylenen bu hafıza kartı, içinde biriktirdiği bilgiyi sadece 10 saniyede okuma özelliğine sahip. 

Ayrıca Mikro SD kart yerine geçen bu UFS (Universal Flash Storage) Kartlarla birlikte cihazlarda kaplanan yerlerde küçülecek. Tamamen mikro bir ölçüye sahip olacak olan bu kartların kullanımı için Samsung'un üretime geçtiği ayrıca aynı özellikte Canon Digital'in de bir sipariş verdiği ve yeni teknolojiyi fotoğraf makinalarına uygun hale getireceği bilgisine ulaşıldı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler