Arama

Ünlü Girişimci Baran Arda anlattı; Artık Kıbrıs'ta ilan vermek ücretsiz!

1 yıl önce


Ünlü Girişimci Baran Arda anlattı; Artık Kıbrıs'ta ilan vermek ücretsiz!
ad image

Ünlü Girişimci Baran Arda anlattı; Artık Kıbrıs'ta ilan vermek ücretsiz!

Kuzey Kıbrıs konum itibariyle lojistik için çok maliyetli bir ülkedir. Bu yüzden burada yaşayanlar yeni bir ürün alırken, bu ürünün lojistik maliyetlerine de para veriyor. Ayrıca yurt dışından gelen ürünler yabancı para ile olduğu için, halk arasında ciddi alım zorluklarına sebep olabiliyor.

Öğrencileri çok etkileyen bu sebepler yüzünden, Kuzey Kıbrıs'ta “Mezunum Satıyorum” grupları çok bulunuyor. Fakat grupların çoğunda pahalı ilan ücretini ödemeden bir şey paylaşamıyorsunuz. Bu duruma el atarak çözen Genç Girişimci Baran Arda, projesini tamamen ücretsiz yaptığını ve halkın ücretsiz şekilde kullanması için açıldığını duyurdu!

Mezunum Satıyorum Kıbrıs

Mezunum Satıyorum Kıbrıs için, tüm hakları satın alan Baran Arda, 2019 senesinden beri yaptığı projesini halka açık şekilde sundu ve ücretsiz ilan vermeyi sağladı. Üstüne instagram sayfası ve facebook gruplarında saatlerce kaydırmak yerine kolayca arama butonunu kullanarak istediğiniz ürüne anında ulaşabilirsiniz.

Mezunum Satıyorum Kıbrıs'a nasıl kayıt olunur?

Mezunum Satıyorum Kıbrıs'a ücretsiz şekilde kayıt sayfasından kayıt olabilirsiniz. E-Posta adresi veyahut Facebook hesabı ile giriş yaparak 3 dakikadan az sürede ilan koyabilirsiniz.

İlanınızın geçerli olması için; fiyat, fotoğraf ve iletişim bilgilerinin doğru olması gereklidir. Bu gereklilikleri sağlayan her ilan ücretsiz ve sınırsız şekilde yayınlanır.

Ayrıca seçilen ilanlar Facebook ve Instagram sayfalarında da ücretsiz şekilde tanıtılır. Tanıtılan ilanlar için ücretsiz tasarımlar oluşturularak potansiyel müşterilere ulaşması sağlanır.

Baran Arda kimdir? 

Ünlü Girişimci Baran Arda, İstanbul'da doğdu. Programcılığa merakı çok erken başlayan genç girişimci 2015 yılında Bilgisayar Mühendisliği okumak için Kuzey Kıbrıs'a gitti. Girne Amerikan Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Kuzey Kıbrıs için büyük projelerde yer aldı ve bunları birinci elden geliştirdi.

2022 yılında İstanbul'a geri döndü ve burada şirketini kurdu. Webremium ile İstanbul Web Tasarım Dijital Dünyası hizmetlerini sağlayan Baran Arda, genç girişimcilere destek vermekten çekinmiyor.

Genç Girişimcinin Mezunum Satıyorum Kıbrıs gibi halka açık ve kamu yararı için oluşturulmuş projelerinin yanı sıra, Gametürk ve Yemek Gurmesi gibi bir çok büyük markası bulunuyor.

özge

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler