Arama

Ubisoft Bu Hafta Sonuna Özel The Division Oyununu Ücretsiz Sunuyor

6 yıl önce

Ubisoft'un oyun pazarına sunduğu dünya savaş oyunu olan The Division, bu hafta sonuna özel PC, PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için ücretsiz olarak sunulacak.

Ubisoft Bu Hafta Sonuna Özel The Division Oyununu Ücretsiz Sunuyor
ad image

Ubisoft tarafından büyük umutlarla oyun pazarına getirilen The Division, bu hafta sonuna özel kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Aynı oyun daha önce de birkaç kez ücretsiz dağıtım görmüştü.

Massive Entertainment tarafından geliştirilmiş olan ve Ubisoft tarafından pazara sürülen The Division yapılan yatırımlara göre beklenen ilgiyi maalesef göremedi. İlk tanıtıldığı günlerde büyük yankı uyandıran oyun, Massive Entertainment aracılığıyla bu hafta sonuna özel ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak. Böylelikle oyun müdavimleri The Division'u PC, PS4 ve Xbox One konsollarında ücretsiz oynama şansına sahip olacak.

Tom Clancy's The Division oyunu geçtiğimiz dönem aynı şekilde ücretsiz olarak bir süre kullanıcılara sunulmuş ancak deneme şansına sahip olan binlerce oyuncuya rağmen beklenen ilgiyi bir türlü görememişti. Çıkardığı güncelleme paketleri ile birçok hata düzeltmeleri yapılan The Division oyununu bu hafta sonu kullanıcılar dilediği gibi oynayabilecek. Ücretsiz olarak oynanacak olan veriler tamamen kaydedilecek ve ücretsiz dönem geride kaldığında nerede kalınırsa o seviyeden devam edilebilecek.

the division ücretsizThe Division oyununa özel ücretsiz paket dünya genelinde bölgelere göre değişkenlik gösterecek. Yukarıda paylaştığımız görselde bölgelere göre oyunun ne zaman ücretsiz dağıtılacağı anlaşılır biçimde belirtilmiş.

Bu hafta sonuna özel ücretsiz oyun etkinliği PC platformuna özel 4 Mayıs tarihinde başlayıp 7 Mayıs'ta sona erecek. PS4 ve Xbox One konsolları için ise 4 Mayıs'ta başlayan ücretsiz dönem 8 Mayıs tarihinde sona erecek.

Ücretsiz dönem içinde oyunu beğenen kullanıcılara özel etkinlik boyunca oyuna %60 indirimle sahip olma imkanı sunulacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler