Arama

Twitter İhanete Uğradı !

7 yıl önce

Geçtiğimiz günlerde Twitter'in Operasyon Müdürü olan Adam Bain, bir seri tweet'le şirketteki işinden ayrılacağını açıklamıştı. Twitter'da 6 yıl süren kariyerini "bir hayat tecrübesi" olarak nitelendiren Bain, "vites değiştirmeye" hazır olduğunu ve şirketin dışında yeni bir şeyler yapmak istediğini açıkladı.

Twitter İhanete Uğradı !
ad image

Mali açıdan çok da iyi günler geçirmediği bilinen sosyal medya platformu şimdi de önemli bir ismin şirketi terk etmesinin şokunu yaşıyor.

CEO Jack Dorsey'den sonra 2. sırada konumlanan Bain, şirketin reklamcılık işleriyle ilgileniyordu. Bain'in ayrılışı, haftalar süren zorlu bir sürecin ardından gerçekleşti ve söylentiler doğruysa işten tek çıkan Bain değil sosyal medyada yüzlerce çalışan Twitter'i bu zorlu süreç içerisinde terk etti. Bazı kaynaklara göre CFO Anthony Noto ile yaşanan gerginliğin bir sonucu olan bu olaydan sonra Noto, Bain'in COO pozisyonunu alacak.

Yapılan açıklamada, CFO pozisyonu için yeni biri bulunana kadar Noto şirket için önemli olan 2 pozisyonu birden kapatacak. Noto'nun sorumlulukları arasında canlı içerik işi (seçimler için canlı yayınları kontrol etmek gibi), reklam ve veri akışını kontrol etmek, ayrıca uluslararası ortaklıklar ve iş geliştirmede var.
Dorsey ise yaptığı açıklamalara göre; "Bain'in Twitter için yaptıklarına, onun liderliği ve arkadaşlığına minnettarım. Bundan sonra ne yapacağını görmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler