Arama

Türkiye Kripto Para Firmaları

1 yıl önce


Türkiye Kripto Para Firmaları
ad image

Türkiye Kripto Para Firmaları

Türkiye’de tam tamına 23 milyar TL’lik kripto para işlemi gerçekleştirildi! 2022 yılında her geçen gün artan kripto borsası, ABD merkezli araştırmalarla Türkiye’nin de kripto para dünyasında büyük bir alanda olduğu açıkladı. Türkiye kripto para firmaları artışının da her geçen gün sağlandığı yeni yatırım alanları dikkat çekiyor!

Türkiye’de 40 Kripto Para Firması Bulunduğu Açıklandı!

Türkiye’de yer alan kripto para borsası 40 güvenli yatırım alanından işlemlerini devam ettiriyor. Özellikle 2020 yılındaki pandemiden sonra giderek büyüme gösteren dijital varlıklar alanı, yatırımcıların teşvik edildiği düşük komisyon bedelleriyle borsada yeni bir dönem başlatıyor. Yatırımcıların yeni ticaret alanı olan kripto dünyası, Türkiye’nin de yatırımlarını artırmasıyla para politikalarına farklı bir bakış açısı gerçekleştiriyor.

Her geçen gün kripto para birimleri artarken, borsalar da geri planda kalamadan işlemlere devam ediyor. Merkez bankası üzerinden de yürütülen aynı zamanda vergi sistemine de dahil olan kripto borsası, 2022 yılında beklenmedik bir şekilde yükselişe geçerek yeni firmaların açılmasıyla büyümeye devam ediyor.

Türkiye’de 23 Milyar TL Kripto Para İşlemi

23 milyar TL üzerinden geniş bir işlem hacmine dayanan borsada, 40’tan fazla irili ve ufaklı borsa bulunuyor. Neredeyse ilk 10 firma, en güvenilir ve en çok işlem hacmine sahip olanlar. Türkiye’nin borsa kurlarında yeni açılımlar yapması ve kripto para politikalarına dahil olması, yatırımcıların teşvik olması için yeterli bir aşamadı. Şimdi sıra güvenilir olan firmaları öne çıkararak, eski ve lisansız olanları arka planda bırakmayı başarmakta. Para birimlerinin de dünya ülkelerine göre düzenlendiği kriptolarda, para borsası artışıyla yatırım alanları da gün geçtikçe artıyor.

Ethereum Analiz Kullanıcıların ve yatırımcıların giderek arttığı ülkemizde, özellikle BIST tarafından da işleme alınan online borsalara yer verildi. Kripto para ticaretinde yeni yatırımcıların önünü açan işlemler, piyasada büyük bir alış ve satış etkisi yarattı. Yeni dünya düzeninde yerli yatırımcıların da artışa geçerek, Türkiye’yi kripto para piyasasında faaliyet gösteren önemli ülkelerden biri haline getirme amacı yer alıyor.

2022 Yılında Türkiye’de 5 Milyon Kripto Yatırımcısı Oldu!

Türkiye’de 5 milyon kripto yatırımcısı sayısına ulaşılarak, hayal edilen yüksek borsa işlem hacminin de gerçek olması an meselesi haline geldi. SPK ‘’Sermaye Piyasası Kurulu’’ lisansı bulunan şirketler, Türkiyeli yatırımcıların düşük komisyonlarla piyasada yer almasını sağlıyor. Şu ana kadar lisanslı ve güvenilir kabul edilen 40 kripto para firması bulunuyor. Her geçen gün bu artış sayesinde işlem hacminde beklentileri karşılıyor.

Güvenilir, lisanslı ve yatırımcısına vaatlerini gerçekleştiren şirketler için gerekli olan bütün işlemleri bulunduran firmalar, SPK tarafından onaylı olanlar. Lisans bilgilerine bakarak, iletişim ve daha fazlası için künye detayları da incelenmeli. Yerli borsalarda gün geçtikçe beklentileri karşılayan yeni düzenlemeler yapılıyor, yatırımcı sayısı da her geçen gün artıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler