Arama

Teknosa'ya 18 Milyon Lira Ceza!

7 yıl önce

Teknoloji ürünleri mağazalar zinciri Teknosa, Rekabet Kurulunun 18 Milyon liralık cezası ile ilgili KAP'a açıklamalarda bulundu. Teknosa, KAP'a bildirdiği açıklamada 18 Milyon Lira ceza kesildiğini, hukuki mücadelenin ise devam edeceğini ifade etti.

Teknosa'ya 18 Milyon Lira Ceza!
ad image

Geçtiğimiz yıl içinde, aralarında Vestek ve Teknosa gibi teknoloji devlerinin de bulunduğu firmalar hakkında yaptığı soruşturma kapsamında cezai işlemlere başladı. Rekabetin Korunması Kanunu'na binaen yürütülen soruşturma kapsamında Teknosa'nın 18 milyon lira para cezasına maruz kaldığı ifade edildi.

Teknosa tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Rekabet Kurulu tarafından kesilen bu ceza hakkında bilgi verirken, karara itiraz edileceğini de açıkladı. 

Teknosa'nın yaptığı açıklamada "13.03.2015 tarihli özel durum açıklamamız ile, Rekabet Kurulu tarafından şirketimizin de aralarında bulunduğu Bilgisayar ve Konson Oyunları ile Tüketici Elektroniği alanında faaliyet gösteren çeşitli teşebbüsler hakkında, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Kanunu uyarında soruşturma açıldığı duyurulmuştu. Söz konusu soruşturmaya ilişkin olarak Rekabet Kurulu tarafından şirketimize, İdare Mahkemeleri yolu açık olmak üzere, toplamda 18 Milyon 25 Bin 556 Lira 40 Kuruş tutarında idari para cezası verildiğine ilişkin karar, Rekabet Kurulu tarafından açıklanmıştır. 

Söz konusu para cezası ile ilgili olarak bütün yasal haklarımız kullanılacak olup, konu ile ilgili gelişmeler özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemelere uygun olarak yatırımcılarımızla paylaşılacaktır." denildi

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler