Arama

Sony sualtı mp3 çaları üretti

7 yıl önce

Sony, sıcaktan kavrulduğumuz yaz günlerinde denizde, havuzda kesintisiz müzik dinlemek isteyenler için mp3 çalar üretti.

Sony sualtı mp3 çaları üretti
ad image

Sony W273S, müzikseverler tarafından tercih edilebileceği gibi özellikle sporseverlere yönelik de bir ürün. Tasarımı sporla uğraşanlar için son derece kullanışlı olan W273S, giyilebilir formda tasarlanmış bir ürün.

Kulak ünitelerini birbirine bağlayan boyun askısı ile, kontrol birimlerini de kulak üniteleri üzerinde toplamış. Sağ kulak ünitesi üzerinde ses ve müzik listesi ile shuffle butonları yer alan ürün, sol tarafta ise play, pause ile şarkılar arasında ileri ve geri hareket edebileceğiniz butonları tutuyor. Sağ ünite üzerindeki ızgaralı bir bölümden şarj edilebiliyor. Walkman'in suya dayanıklı yapıda olması için üzerinde bir microUSB konumlandırılmak yerine bir şarj aparatı bulunuyor ve W273S'i şarj etmeniz gerektiğinde bu aparatı kullanıyorsunuz.

2 metreye kadar suya dayanıklı olan W273S,  direkt olarak kuma veya deniz suyuna temas ettirilmemesi gerek.

W273S, 4 GB kapasiteye sahip, tam şarja 1.5 saat içinde ulaşan Walkman, 3 dakika içinde hızlı şarj özelliği devreye giriyor ve bu sürenin sonunda 60 dakikaya kadar pil ömrüne kavuşuyor. Tam kapasite şarj olduğunda 8 saate kadar pil ömrü olan MP3 çalar, gayet ideal bir ürün olarak göz dolduruyor. 


 


 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler