Arama

Son Dakika! İstanbul Beşiktaş'ta Büyük Patlama Oldu

7 yıl önce

İstanbul Vodafone Arena civarında büyük bir patlama meydana geldi

Son Dakika! İstanbul Beşiktaş'ta Büyük Patlama Oldu
ad image

İstanbul'da büyük bir patlama meydana geldi. Terör olayı olup olmadığı belli olmayan patlama Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maç sonrasında Vodafone Arena Stadı yakınlarında cereyan etti.

Maçka Parkı yakınlarında büyük bir patlama yaşandı. Otoyol üzerinde bulunan bir çok aracın halen yandığı ve etrafta yaralıların olduğu ifade edildi. Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı'nın dışında, Maçka Parkı yakınlarında cereyan eden olayın nasıl meydana geldiği henüz belli değil. Ancak Vodafone Arena Stadı'nın dışında Taksim'e inen yol üzerinde patlama meydana geldiği ve çok sayıda aracın yandığı ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları, peşpeşe 2 patlama cereyan ettiğini söylerken Emniyet güçlerinin havaya ateş açtığını anlatıyor. Polis Tomaları, Çevik kuvvet araçları, sağlık ekipleri Vodafone Arena Stadı'nın hemen dışındaki patlama alanına geldi.

İşiçleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki patlamaya yönelik olarak Türkiye Büyük millet Meclisi'nde açıklama yaptı. Bakan Süleyman Soylu, "Çevik Kuvvet polisi otobüsüne yönelik yapılan bir terör saldırısı cereyan etti. 20'ye yakın yaralımız var. Umarım ölüm yoktur" dedi.

Haber: Ersan TEMİZEL

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler