Sigarayı Bıraktılar Altını Taktılar

Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Adana Sağlık-Sen işbirliğiyle hazırlanan, kamuda çalışan sağlık personellere yönelik “Sigarayı Bırak Altını Tak” kampanyasına katılarak sigarayı bırakanlara ödülleri verildi.Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’ın “Sağlık Tesislerinde Sağlıklı Hava Sahası” projesi kapsamında “Sigarayı Bırak Altını Kap” kampanyasına katılıp sigarayı bırakanlar arasından yapılan çekilişte altı kişiye altın…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Sigarayı Bıraktılar Altını Taktılar

Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Adana Sağlık-Sen işbirliğiyle hazırlanan, kamuda çalışan sağlık personellere yönelik “Sigarayı Bırak Altını Tak” kampanyasına katılarak sigarayı bırakanlara ödülleri verildi.
Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’ın “Sağlık Tesislerinde Sağlıklı Hava Sahası” projesi kapsamında “Sigarayı Bırak Altını Kap” kampanyasına katılıp sigarayı bırakanlar arasından yapılan çekilişte altı kişiye altın takıldı.
Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğince sağlık personellerinin sigarayı bırakarak çalıştıkları kurumlara yakışır, sağlıklı ortamlar oluşturmalarını teşvik etmek ve kamuda sigara içilen alanların kısıtlanmasına yönelik “Sağlık Tesislerinde Sağlıklı Hava Sahası” projesi hazırlandı.
Projeye Sağlık-Sen Adana Şubesinin dahil olmasıyla “Sigarayı Bırak Altını Kap” kampanyası düzenlenerek sigarayı bırakmak isteyen sağlık personelleri teşvik edildi.
Sağlık Bakanlığının, 2016 yılını Tütünle Mücadele Yılı ilan etmesiyle beraber, 9 Şubat itibarıyla başlayan kampanyanın ödülleri çok sayıda sağlık personelinin katıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan Hemşirelik Haftası töreninde verildi.
Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş törende, “Bırakması en zor madde bağımlılıklarından birisi sigaradır. Ben de yakın zamanda sigarayı bıraktım ve arkadaşları çok iyi anlıyorum. Onları tebrik ediyorum. Sağlık tesislerinde bu kampanyaların artmasını umuyorum” dedi.
Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan ise, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla başlattığı kampanyaya bizde genel sekreterlik olarak destekleyip, şubat ayında bir kampanya başlattık. Şubat ayından bugüne sigarayı bırakan arkadaşları inceleyerek 6 kişiyi belirledik” dedi.
Sigarayı bırakarak altın ödülünü alanlardan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Göksel Ersoy, “Sigaranın insanlar üzerindeki tahribatını hastalarım üzerinde bizzat görmeme rağmen, sigara içmekten vazgeçememiştim. Şimdi sigarayı bıraktım ve sigara içtiğim yılları kayıp olarak görüyorum. Bu kampanyaların yaygınlaşması en büyük dileğim, genel sekreterimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tören, sigarayı bırakanlara altınları takıldıktan sonra toplu çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Çamaşır Makinesi Neden Yürür? Ayak Ayarı Nasıl Yapılır?
Çamaşır Makinesi Neden Yürür? Ayak Ayarı Nasıl Yapılır?
Brolyz CEO’su İbrahim Kılıç Uyardı: “Yapay Zekâ Kaosunda Yerli Sosyal Medya Gerekli”
Brolyz CEO’su İbrahim Kılıç Uyardı: “Yapay Zekâ Kaosunda Yerli Sosyal Medya Gerekli”
İş İnsanı Tory Cevat Aytimur Dubai’de Gayrimenkul Yatırımlarına Yön Veriyor
İş İnsanı Tory Cevat Aytimur Dubai’de Gayrimenkul Yatırımlarına Yön Veriyor
Battal Lazer: Kurtağzı Kesim, H Profil Kesim ve Profil Lazer Kesimde Güvenilir Çözüm Ortağınız!
Battal Lazer: Kurtağzı Kesim, H Profil Kesim ve Profil Lazer Kesimde Güvenilir Çözüm Ortağınız!
İstanbul Web Tasarım
İstanbul Web Tasarım
Genç yetenek Naim Saruhan Dönmez, 1461 Trabzon FK forması giyecek
Genç yetenek Naim Saruhan Dönmez, 1461 Trabzon FK forması giyecek
Teknoloji Gündemi ile Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları TEKNO GÜNDEM 'de saklıdır.