Arama

Sesimi Çıkarmamam Karşılığında İkinci Başkanlık Teklif Edildi

6 yıl önce

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu Galatasaraylı Sporcular Derneği olağanüstü genel kurul toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Sesimi Çıkarmamam Karşılığında İkinci Başkanlık Teklif Edildi
ad image

SPONSOR iÇERİK

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu Galatasaraylı Sporcular Derneği olağanüstü genel kurul toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen seçim sonucunda oy çokluğuyla Galatasaraylı Sporcular Derneği başkanlığına seçilen Levent Nazifoğlu gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kulübün divan kurulunda kendisine verilen 1 yıllık hak mahrumiyeti cezasını eleştiren Levent Nazifoğlu kendisinin disiplin kuruluna sevk edilmesinin divan kurulunda yaşanan olaylarla ilgili olmadığını savundu. Konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Genel kurul ve seçimlerde listeler oluşturulurken Galatasaraylı eski sporcuların listelere alınmamasına itiraz ettim. Yönetim kurulunda eski sporcuların da yer alması gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki Galatasaray Lisesi mezunları kulübü yönetecek. Buna bir itirazım yok fakat hiç eski bir sporcunun bu kulübe başkan olmaya hakkı olmayacak mı?” dedi.

Söylediklerini Galatasaray kulübü başkanı Dursun Özbek ile paylaştığını ve Özbek’in kendisine sadece futboldan sorumlu olduğunu belirttiğini ve bu konu hakkında görüşlerini kendine saklaması gerektiğini aktaran Levent Nafizoğlu  “Bana bu konu hakkında sesimi çıkarmamam karşılığında ikinci başkanlık teklif edildi” dedi.

Konuya ilişkin olarak yaptığı konuşmada Galatasaray’ı 150 kişilik bir grubun yönetmek istediğini aktaran Levent Nafizoğlu “üyeliğimi elimden alsalar bile beni yolumdan çeviremezler. 10 yıl boyunca bu kulübe sporcu olarak hizmet ettim. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Divan toplantısında Dursun Özbek’in sözlerini internet sitesinde yayınladığım belgelerle yalanladım. Divan toplantısında başkan bana güldü. Oraya kimse hır gür çıkarmaya gitmiyor. Ben konuşmamı yaptığım sırada başkan toplantıyı terk etti. Daha sonraki süreçte Dursun Özbek divan kurulundan ban önümüzdeki seçimlere katılmamamı sağlayacak denli uzun bir ceza vermesini istiyor. Bu haksızlık değil mi?” dedi.

Galatasaray’ın basketbol şubesinde koç Ergin Ataman ile yola devam etmesi gerektiğini savunan ve basketbol branşında küçülmeye gidilmesini desteklemediğini ifade eden Levent Nafizoğlu bu durumun kulübe yakışmadığını dile getirdi. Futbol camiasindaki en son gelişmeleri ve en yüksek oranları bulabileceğiniz Justinbet sitesi hakkındaki detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Kaynak: eniyicanlibahissiteleri.net

 

  

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler