Arama

Samsung Galaxy S8'in Çıkış Tarihini Erteledi

7 yıl önce

Her yılın ilk çeyreğinde güncellenen Galaxy S ailesi için önümüzdeki yıl takvimin değişmesi bekleniyor. İlk etapta Galaxy Note 7 skandalı sebebiyle, Galaxy S8 modelinin daha erken duyurulacağı iddia edilmişti. Ancak bu iddia asılsız çıktı. Hatta tam tersi bir durum bile söz konusu olabilir. Yani Galaxy S8, diğer Galaxy S modellerine göre piyasaya daha geç çıkabilir.

Samsung Galaxy S8'in Çıkış Tarihini Erteledi
ad image

Samsung’un sıradaki modelinin Galaxy S8 olduğuna dair bir şüphe yok. Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy S8 için hazırlıklarına son surat devam ediyor. Galaxy Note 7 skandalıyla fazlasıyla gündeme gelen firma için Galaxy S8 önemli bir sınav olacak. Beklentileri her modelinde biraz daha artıran firma için geri sayım başladı.

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre, firmanın Note 7 fiyaskosundan sonra her test özenli bir biçimde yapılacak. Bu yüzden Samsung Galaxy S8 modelinin testlerine Ocak 2017’de başlanacak. İlk prototiplerin test sürecine Ocak ayında başlanacak olması sebebiyle cihazın satışa çıkış tarihinin Nisan ayına sarkması bekleniyor. Basına yansıyan bilgilere göre süreç şu şekilde olacak: Ocak 2017; ilk testler ve ilk prototip, Şubat 2017; ikinci prototip ve daha detaylı testler, Mart 2017, üretime başlanması, Nisan 2017; cihazın satışa çıkması

Galaxy S8 modelinin son derece detaylı testlerden geçmesi bekleniyor. Özellikle batarya konusunda Samsung bu sefer işini şansa bırakmayacaktır. Peki sıradaki amiral gemisinde hangi ayırt edici teknik özellikler yer alacak, 5.1 inç büyüklükte ve QHD çözünürlükte ekran. %90’a ulaşan ekran-gövde oranı yani son derece ince bir çerçeve ve 12 veya 13 MP çözünürlüğe sahip çift arka kameraya sahip olması bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler