Arama

Samsung Galaxy Note 7 İnternete Sızdı!

7 yıl önce

Bir teknoloji araştırma portalı Note 7'nin görüntüsünü İnternete sızdırdı. İşte Note 7'ye ait MAbi- Siyah ve Beyaz renkleri bulunan Samsung Galaxy Note Note 7...

Samsung Galaxy Note 7 İnternete Sızdı!
ad image
Tüm özellikleri ve detayları tamamlanan ve artık satış için geri sayıma başlanan Samsung'un Note serisi için en büyük reklamını internet dünyası yaptı.
''Note 6 mı yoksa Note 7 mi olacak'' muammasıyla sürekli gündemde kalan Samsung, bu bilmeceyi de sonlandırdı. Samsung Galaxy Note 5 serisinin devamı olacak serisiin adını Note 7 olarak belirleme kararı aldı. Note 6 ismini neden kullanmadan Note 7'ye geçitğiyle ilgili sadece fikir yürütülürken, iddia o ki 2017 Yılı için çıkacak olan serinin ismi o yüzden 7 olarak konmasına karar verdi.
Note 7 için renk seçeneklerinden metal çerçeveye kadar düşünen Samsung, telefonun kasası için gerçek metal renkleri kullanacak. Öte yandan Samsung Galaxy Note 7'nin ilk gerçek görüntüsü de internete yansıdı. Japon bir internet sitesinin sızdırdığı görüntüler SAmsung'un mavi-siyah ve beyaz reklerle geldiğini gösteriyor.
 
 
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler