Arama

Polis Aracına Bombalı Saldırı! 7 Polis Şehit!

7 yıl önce

Ramazan'ın ikinci gününe deprem haberiyle uyanmışken bir de terör saldırısı haberi geldi! İstanbul Vezneciler'de polis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası ilk belirlemelere göre 7 polis şehit oldu 4 vatandaş ise hayatını kaybetti!

Polis Aracına Bombalı Saldırı! 7 Polis Şehit!
ad image

Ramazan'ın ikinci gününde İstanbul'da can pazarı! Vezneciler'de polis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 7 polisimiz şehit olurken 4 vatandaşımız ise hayatını kaybetti! 

Türkiye Ramazan'ın ikinci gününe terör saldırısı haberiyle uyandı... İstanbul Vezneciler'de polis servisinin geçişi sırasında bombalı saldırı gerçekleştirildi. 

Olaya ilişkin ilk resmi açıklama İstanbul Valiliği'nden geldi.  Saldırının bomba yüklü araç ile gerçekleştirildiğini söyleyen Vali Vasip Şahin, 7 polisin şehit olduğunu, 4 sivilin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 36 kişinin de yaralandığını açıkladı. 

İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla soruşturma dosyası kapsamında saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı... 

İstanbul Vezneciler'de İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi yakınlarında saat 08:35 civarında bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı, çevik kuvvet polis aracının geçişi sırasında yaşandı. 

Saldırıya uğrayan ve Çevik Kuvvet ekibini taşıyan aracın İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ne göreve gittiği öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda takviye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin patlama sonrası çıkan yangına ve araçların kapısında meydana gelen sıkışmaya müdahale etmek için olay yerinde olduğu bildirildi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler