Arama

ÖZLEM ATALAY 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

1 yıl önce


ÖZLEM ATALAY 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!
ad image

          ÖZLEM ATALAY İLE BİLİNMEYENLER

         

           Yılın En İyi Babydudak  ve Cilt Bakım Merkezi

 

         En iyilerin yer aldığı Gold Moon Awards ödül töreninde aday gösterilen Özlem Atalay, keyifli bir günün ardından kahvemizi yudumlarken büyük ısrarlar sonucu Özlem Atalay’ı yerinde ziyaret ettik ve tüm içtenliği ile sorularımıza yanıt verdi. İşte o röportajın devamı ve Özlem Atalay hakkında bilinmeyenler.

 

       Özlem Atalay kimdir kısaca bahseder misiniz ?

4 eylül 1991 Ankara doğumluyum. 4 çocuklu bir ailenin en büyük kızıyım, aslen kırşehirliyim. 3 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. 16 yıldır güzellik sektörünün içindeyim.

       Burcunuz nedir?

Başak burcuyum , yükselenim aslan ve gerçekten tam olarak ikisinin karmasıyım.

      Genç yaşta Türkiye genelinde çok bilinen tüm kadınların örnek aldığı idolü çok sevilen, aynı zamanda büyük bir markanın kurucususunuz bu size nasıl hissettiriyor?

Hayatta beni en çok motive eden ve dillerden düşmeyen enerjimin bitmeyen kaynağı tam olarak kocaman bir aileye sahip olmam. Onlardan gelen çok samimi geri dönüşler. Çünkü Özlem Atalay ailemizin kızı ve bu ailenin içerisinde olmak benim en büyük şükür sebebim.

       Daha önce Ankara’nın en iyi estetik ve güzellik merkezi ödülünü almıştınız. Şimdi de en iyi cilt bakımı ve bayb dudak merkezi ödüllerine aday gösterildiniz, aynı zamanda ödüllere doyamayan bir merkezsiniz bu başarınızı neye borçlusunuz ?

   Profesyonel işlemler, en kaliteli profesyonel ürünler, müşteri memnuniyeti ve referansları. Şahsım adına soracak olursak da çok çalışmak diyebilirim.

      Sizi bu mesleği yapmaya iten şey nedir?

Çocukluğumdan bu zamana kadar güzel olan her şeyi ve güzelleştirmeyi çok seviyorum neyi çok istersen o olur gibi aslında. Ben gerçekten bu meslek için doğmuşum.

      Alanınızdaki bakış açısını geliştirmek zenginleştirmek için özellikle yaptığınız çalışmalar var mı?

Evet tabiki var güncel olarak hem ülkemizde hem de global olarak bu sektörle ilgili gelişmeleri takip edip sürekli bünyemizdeki hizmetleri geliştiriyor ve merkezimize farklı uygulamalar kazandırmaya çalışıyorum, ama en önemlisi danışanlarımın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yenileme yapmaya özen gösteriyorum.

      Kariyerinizin oluşmasında daha önceki tecrübeleriniz rol oynadı mı?

Dediğim gibi 16 senedir bu sektördeyim ve hayatta hiçbir şey bir anda olmuyor. Kimi zaman en dibi görüyorsunuz ama orada yalnızsınız aslında insan her zaman yalnızdır ve ordan çıkabilmek için çabalamanız gerekiyor, yapılan hatalardan ders çıkartıp sürekli zirveye oynamak gerekli ve şuan burdaysam geçmiş tecrübelerim girişimlerim sayesinde bu noktaya geldiğime inanıyorum.

      Sizi herkesten farklı yapan en önemli özellikleriniz?

 Dayanıklı olmam, samimiyet ve tutku diyebilirim.

     Şuan moda ile aranız nasıl ve tarzınızı nasıl tanımlarsınız ?

    Moda bence takip edilecek bir kavram değil ben kendi modamı kendim oluşturuyorum, içinde iyi hissetmediğim bir kıyafeti sırf moda diye taşımam. kıyafetin benim ruhumu yansıtması gerekir. Tarzım aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmek.

      Hayatla ilgili en büyük tutkunuz ve motivasyonunuz nelerdir?

 Uğruna çaba gösterip mücadele ettiğim hedeflerim. Hayat benim için bir maraton gibi aslında o yarışın sonunda hedefe ulaştıktan sonra kazanmış oluyorsunuz ama ertesi gün başka bir maraton için hazırlanıyorsunuz beni besleyen şey de bu zaten amaçlarımı belirlemek onlar için sonuna kadar mücadele etmek ulaştıktan sonra da bu sürkülasyonda kendime yeni hedefler yaratmak.

      Çocuklar ve kadınlar konusunda hassas olduğunuzu biliyoruz. Daha adil ve merhametli bir dünya nasıl mümkün olur?

Çocuklar ve kadınlar benim kırmızı çizgim, elimden geldiğince gönüllü olmaya özen gösteriyorum ancak ne yazık ki bu yeterli değil ve insanların bu konuda bilinçlenmesi gerek ne de olsa birlikten kuvvet doğar.

         Pandemi  hem kişisel hem global anlamda hepimize durma düşünme yeniden değerlendirme ve önceliklerimizi baştan yazma fırsatı verdi. Sizin sosyal ve iş hayatınızda nasıl bir etkisi oldu?

Hem sosyal hem de iş hayatımda ileriye yönelik plan yapmamayı, anı yaşamayı ve gerçekten böyle bir lüksümüzün olmadığını çok net öğretti kendimizi benliğimizi ertelememeliyi hayat gerçekten çok kısa.

        Vazgeçmem dediğin bir hayat prensibin yada motton var mı?

İnandığım değerlerden vazgeçmem. Hayata baktığım bir yer var. Kendi vicdanımın körelmesine, içimdeki sesin susmasına sebep olan her neyse hayatımdan çıkarmaya çalışırım ya da kendimi o hayatın dışına çıkarırım.

        Gelecekle ilgili  çok uzun vadede plan yapar mısınız ve bu hayal ve planları kafaya koyduğunuzda gerçekleştirir misiniz?

Hayal dünyam çok sınırsız kafamın içinde sürekli yeni şeyler üretmeye çalışıyorum. Çocukken bile hep şunu yapıcam, şunu olucam derdim ve hayal ettiğim her şeyi gerçekleştiriyorum. İş hayatımda çok planlıyımdır. Özel hayatımda ise akışta kalmayı tercih ederim.

      Sizce yaşamayı en değerli kılan şey nedir?

Yaşamayı en değerli kılan şey amaç bence, insan amacı olmadan yaşayamaz. Kendine sürekli bir amaç koymalısın ve onlara ulaşmak için çaba göstermelisin, ulaştığında da yeni amaçlar edinmelisin ki mutlu olasın. Kalp ritmimiz bile inişli çıkışlı tek çizgi ölüm işte hayat da böyle bi şey o inişler çıkışlar bizi hayata bağlar .

       Mesleğinizin karakteriniz üzerindeki etkileri nelerdir?

 Mesleğim bana çok sabırlı olmayı ve zorluklar ile mücadele etmeyi çok iyi öğretti ancak daha çok benim karakterimin mesleğim üzerindeki etkisininde daha büyük rol oynadığını düşünüyorum, genel olarak çok empati yapar ve samimiyimdir ve hiçbir zaman bir merkezin sahibi olarak görmedim kendimi hem çalışanlarımı hem danışanlarımı hep anlama odaklı olmayı tercih ediyorum.

      Kendinizde neyi değiştirmek isterdiniz?

Aslında olduğum halimden çok memnunum beni ben yapan da bu zaten, belki çok klişe olucak ama kimse kusursuz değildir hepimizin eksik yönleri vardır. Kontrolcü olmam bazen beni çok zorluyor.

        Şuanki yaptığınız işin dışında başka hangi işi yapmak ister miydiniz?

     Bu mesleği yapıyor olmaktan çok memnunum ancak bir meslek meslek söylemek gerekirse sanatçı olmak isterdim.

        Mesleğinizin getirilerinden memnun musunuz, zorlukları nelerdir?

Mesleğimin getirdiklerinden tabiki de memnunum her şeyden önce sosyal bir kelebeğim ve bu meslekte birçok güzel insan tanıyorum, onlarla samimi ilişkiler kuruyorum, onların hem ruhlarında hem de görünüşlerinde bir yer edinebiliyorum. Ne mutlu bana.Her meslekte olduğu gibi bu sektörün de zorlayıcı yanları var tabiki. Öncelikle karşı tarafın ne istediğini iyi anlamak gerekiyor akabinden istedikleri şeylerin onlara uygun olup olmadığını iyi analiz edip, onlara uzun vadede en uygun ve tatmin edici işlemi yapmak. Yani kısaca sadece karşı taraf istiyor diye onlara hitap etmeyen hiçbir uygulamayı yapmıyoruz. Bazen bu süreç zorlayıcı olabiliyor.

        Fiyatlarınız oldukça uygun tutuluyor neden?

Bu soruyu danışanlarımdan da çok duyuyorum. Başta bir tereddüt ediyorlar çünkü malum her şey bu denli pahalıyken, bizdeki fiyatların uygun olmasına şaşırıyorlar.Ancak benim fikrim güzellik bir lüks olmamalı. Yaptığımız küçük dokunuşlar sadece fiziki görüntümüzü beslemiyor aynı zamanda ruhumuzu da besliyor. Bu sayede her kesimden bütçeye sahip olan bir kitleye hitap edebiliyoruz. Bu da aslında bizi farklı kılan bir politika ve inanın çok mutlu oluyoruz bu şekilde.

       Hemen hemen her kadının derdiyken güzellik, şimdilerde erkekler de güzellik merkezlerine yöneldi. Sizin merkezinizde de erkeklere hizmet veriliyor mu?

Tabiki de erkek danışanlarımız da oldukça fazla ve onlara da hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz . Ne de olsa güzellik kaygısı olan bir tek kadınlar değil ve bu durum birazcık kendimize verdiğimiz öz saygı değer ile alakalı kendimize yatırım yapmalıyız.

      En pahalı ürün en iyisidir doğru bildiğimiz yanlışlardan mı?

En pahalı olan en iyisi değildir kesinlikle. Ne yazık ki insanlar fiyat stratejilerinden etkileniyorlar ve sonrasında verdikleri parayı hakedecek bir hizmet alamıyorlar. Önemli olan kişiye uygun bir işlem ve emin eller.

        Son olarak Özlem Atalay 10 sene sonra kendini nerede görüyor?

10 sene sonra biraz uzun bir zaman dilimi dediğim gibi hayatın ne getireceği belli olmuyor çok uzun vadede planlar yapmayı doğru bulmuyorum. Ancak bir cevap vermem gerekirse 10 sene sonra çok daha fazla insana ulaşabilmeyi temenni ediyorum ve kendime, merkezime, işlemlerimize, ekibime sonsuz güveniyorum.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler