Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Optimum’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’na Özel Spor Festivali

Optimum’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’na Özel Spor Festivali

admin admin -
4 0

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek Spor Festivali ile kutlanacak.
50 farklı spor dalında, amatör veya profesyonel her yaş grubuna ve her bütçeye uygun spor ürünleri sunan Decathlon ile kapalı alanda spor yapma zevki sunan MACFit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, muhteşem bir spor festivaline hazırlanıyor. Kentin buluşma noktası Optimum AVM’de gerçekleştirilecek festival, ziyaretçilere heyecan dolu, keyifli bir bayram yaşatacak.
Spor Festivali’nde,sporseverler için her şey düşünülürken; tırmanış duvarı, trambolin ve masa tenisi etkinlikleri gün boyu devam edecek. 13.00-15.00 saatleri arasında ok ve dart atma, 15.00-17.00 saatleri arasında scooter ve ip atlama, 16.00-18.00 saatleri arasında ise MACFit etkinlikleri gerçekleştirilecek.AVM ziyaretçilerine dolu dolu bir bayram yaşatacak olan festival kapsamında, eğlenceli yarışmalar da yapılacak.
Saat 13.30’da hulahop çevirme, 14.30’da topukla penaltı, 15.30’da çadır açma kapama, 16.30’da yavaş bisiklet sürme yarışmaları gerçekleştirilecek.
Yarışmaları kazananlara sürpriz ödüller verilecek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir