Arama

Öğrencilerden Sakatlar Derneğine Akülü Araç

7 yıl önce

Samsun Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinden Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi’ne akülü engelli arabası hediye edildi.

Öğrencilerden Sakatlar Derneğine Akülü Araç
ad image
Samsun Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinden Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi’ne akülü engelli arabası hediye edildi.
Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmen hayırsever vatandaşlardan aldıkları yardımlarla alınan akülü engelli aracı ihtiyacı olan bir vatandaşa verilmek üzere Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şube Başkanı Recep Köksal’a teslim etti. Okul bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Yigit, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değermenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire amirleri, okul yöneticileri veliler ve öğretmenler katıldı.
Dernek adına başkan Recep Köksal, Okul Müdürü Ömer Demirkol’a günün anısına ve desteklerinden dolayı plaket verdi.
Belediye Başkanı Zihni Şahin burada yaptığı konuşmada, “Bugün burada yardımlaşmanın güzel bir örneğini görüyoruz. Bizler belediye olarak bu tür yardımları yapıyoruz. Sürekli olarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaktayız. Toplumun dayanışması ayrı bir güzel. Çünkü burada birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dostluğun güçlenmesi adına güzel bir proje gerçekleşti. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ayrıca bu faaliyet okulun dışarıdaki prestijini de arttırır. İnsanların bu okula bakış açısını daha da güzelleştirir. Güzel bir örnek olacağını düşünüyorum. Tekrar başta okul müdürümüz Ömer Demirkol, onun nezdinde tüm eğitimci ve öğrenci arkadaşları kutluyorum” dedi.
Akülü aracın teslim edilmesinden sonra Bafra protokolü, okul öğrencilerinin hazırladığı coğrafya sergisinin açılışı yaparak birlikte sergiyi gezdiler.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler