Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir:

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir:

admin admin -
6 0

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Türkiye’nin 4 bir yanına şehit ateşi düştüğünü hatırlatarak PKK’yı ve destekçilerini nefretle kınadığını söyledi.
Başkan Demir yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Hakkari’nin Çukurca ilçesi çığlı üst bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada, kanı bozuk kandan beslenen terör örgütü tarafından yapılan hain ve kalleş saldırıda 6 askerimiz, teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu is 2 pilot kardeşimiz şehit olmuştur.
Kahraman askerlerimizden bir tanesi Niğde Ulukışla İlçemiz kozluca köyüne kayıtlı olup Niğde de ikamet eden Hasan ve Ayse çiftinin oğlu 1990 doğumlu Piyade Uzman Çvş Fatih Özdemir’dir. Üzerinde huzur ve güvenle yaşadığımız kutsal vatanımızı bölmeye çalışanlara karşı yapılan mücadelede her gün şehit vermekteyiz.”
Şehit ailelerinin acılarını paylaştıklarını ifade eden Başkan Demir açıklamasına şöyle sürdürdü; “Böyle kutsal bir ayın içerisinde hain PKK tarafından şehit edilen kahraman askerlimizin ocaklarına ateş düşmüştür. Ailelerimizin acılarını paylaşıyor, kanı bozuk PKK’yı ve destekçilerini nefretle kınıyoruz. Biz inanıyoruz ki; kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik bu terör saldırıları, dün olduğu gibi bugünde amacına ulaşamayacaktır. Türk milleti kendisine oynan oyunu ve yapılan hainliği de asla unutmayacak; kim olursa olsun teröristlere yardım ve yataklık edenlere hak ettiği cevabı verecektir. Şehitlik mertebesine ulaşan Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor, Şehit ailelerimizin acılarını paylaşıyor. Türk Milletine Başsağlığı diliyoruz.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir