Arama

Nef Yalıkavak Projesi

6 yıl önce

Timur Gayrimenkul, Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un Yalıkavak bölgesinde Nef Yalıkavak projesini hayata geçiriyor. 500 konuttan oluşan Nef Yalıkavak'ta daireler 365 bin eurodan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Nef Yalıkavak Projesi
ad image

SPONSOR iÇERİK

Timur Gayrimenkul, Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un Yalıkavak bölgesinde Nef Yalıkavak projesini hayata geçiriyor. 500 konuttan oluşan Nef Yalıkavak'ta daireler 365 bin eurodan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi olan Nef Yalıkavak Evleri Bodrum'da denize sıfır ve 100 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Kemer Country'nin de mimari olan Torti Gallas'ın tasarlanan ve 2+1, 3+1, 4+1 normal daire seçenekleri bulunan Nef Yalıkavak projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 villa seçenekleri de bulunuyor. Nef Yalıkavak'ta 14'ü özel havuzlu SPA suit olmak üzere 40 oda, 30 markalı suitle 70 anahtar ve 130 yatak kapasiteli otel bulunuyor. Bu otelin işletmeciliğini dünyaca ünlü otel markası Banyan Tree yapacak.

Nef Yalıkavak Banyan Tree Bodrum Hotel'inde, Rainforest konsepti, Cilt ve vücut bakım adaları, Türk hamamı, Beach Spa gibi özel hizmetler verilecek.

İki bin metrekarelik özel kumsalı bulunan Nef Yalıkavak Evleri'nin üç tarafı denizlerle çevrili. Ayrıca iki adet koyu bulunan Nef Yalıkavak'ın 460 metrelik sahil şeridine da sahip bulunuyor.

Nef Yalıkavak Evleri'nde daire ve villaların teslimi 2018 Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

En düşük konut fiyatının 365 bin euro olduğu Nef Yalıkavak projesinde kişiye özel ödeme koşulları da bulunuyor.

Nef Yalıkavak projesindeki dairler; 2+1 daire: 365 bin - 545 bin Euro, 3+1 daire: 379 bin - 460 bin Euro, 4+1 daire: 421 bin - 629 bin Euro ve villa konspetindeki daireler ise bir Milyon 320 bin Euro'dan satılıyor.

Ödeme Seçenekleri

Nef Yalıkavak projesinde;

- Firma bünyesinde 60 aya kadar vade,

- Peşin ve kredili ödemelerde %7 indirim,

- %25 peşin, %75 banka kredisi

gibi ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Gençlere özel sanat merkezi bulunan Nef Yalıkavak projesinde ayrıca Su sporları merkezi, Sessiz havuz, Çocuk havuzu, Aquapark, Çocuk denizi, Cids club, Yelken kulübü, Plaj restoranları, Güneşlenme terasları, Barlar, Seyir ve dinlenme terasları, Güvenlik ve Otopark gibi alanlar da bulunuyor.

Kaynak: https://www.projedefirsat.com/nef-yalikavak.html

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler