Arama

MÜLK MERKEZİ GAYRİMENKULÜN KURUCUSU YİĞİT IŞILDAK KİMDİR

1 yıl önce


MÜLK MERKEZİ GAYRİMENKULÜN KURUCUSU YİĞİT IŞILDAK KİMDİR
ad image

2015 yılında Gayrimenkul Sektörüne başlayan YİĞİT IŞILDAK, Ankara doğumlu olup eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Alanında birçok belgeye sahiptir. Aldığı eğitimler; TOBB ÜNİVERSİTESİ BAŞARI SERTİFİKASI, GEDİK ÜNİVERSİTESİ EMLAK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKASI, KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ VE ATEM MESLEKİ EĞİTİM SERTİFİKASI, TÜRKİYE EMLAK MÜŞAVİRLERİ FEDERASYONU TAKDİR BELGESİ, GEDİK ÜNİVERSİTESİ MORTGAGE BROKER EĞİTİMİ, MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SEVİYE 5 BELGELERİNE sahiptir. Eğitimlere ve seminerlere halen devam etmektedir. 

Bu genç yaşında birçok başarıya imza atan YİĞİT IŞILDAK Ankara’nın önde gelen yatırım danışmanlarından biri olarak sektöre adını büyük harflerle yazdırmıştır. 2022 yılında aldığı YILIN EN İYİ YATIRIM UZMANI VE YILIN EN İYİ MARKASI ödülleri ile başarılarını taçlandırmıştır. Ankara’da gayrimenkul arayanların güvenilir adresi olmuştur. Birçok konsolosluk, yabancı yatırımcı ve yerli yatırımcı portföyü ile adını Ankara piyasasında bolca söz ettiren YİĞİT IŞILDAK bu alandaki uzmanlığı ile piyasada dikkatleri üzerine çekmiştir. Ticari yatırımlar denilince ilk akla gelen YİĞİT IŞILDAK kurumsal markalarla çalışıp bu alanda da başarısını kanıtlamıştır.

2015 yılında bu sektöre girdiğinde küçük bir ofiste bir masa ve bir sandalye ile serüvene başlayan YİĞİT IŞILDAK şu an Ankara Çankaya Turan güneş bulvarındaki şirketi ile sektörde büyüdüğünü kanıtlamış olup. Sıfırdan başlayarak doğru ve emin adımlarla yoluna devam etmiştir. İşinde güvenilirliği ve dürüstlüğü ile gayrimenkul sektöründe önde gelen MÜLK MERKEZİ GAYRİMENKUL firması TÜRKİYE geneli şubeleşme yolunda ilerlemektedir. Gayrimenkulün merkezi MÜLK MERKEZİ GAYRİMENKUL ’de buluşmak dileğiyle.

özge

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler