Arama

Microsoft'un 23 Mayıs Şangay Etkinliğinde Surface Pro 5 Sürprizi Gelebilir

6 yıl önce

Microsoft'un bu ayın son günlerine doğru Çin'in Şangay kentinde bir etkinlik düzenleyeceği ortaya çıktı. Etkinlikte en çok merak edilen ürün ise Surface Pro 5!

Microsoft'un 23 Mayıs Şangay Etkinliğinde Surface Pro 5 Sürprizi Gelebilir
ad image

Microsoft 23 Mayıs 2017 tarihinde etkinlik düzenleyeceği belirlendi. Tüm dünyaya sırada neyin olduğu sloganı ile belirtilen etkinlik Şangay'da düzenlenecek.

Henüz Microsoft tarafından etkinlik yeri ile ilgili kesin bilgi gelmedi. Ayrıca şirketin bu etkinlikte yeni bir donanımın tanıtımını gerçekleştireceği de dile getirilen haberlerden birisi. Firmaya yakın birçok analist ise Surface Pro 5 bekleyen kullanıcılar için bu etkinlikte bir sürpriz yapılabileceği de düşünülüyor.

Microsoft'un etkinlikte tanıtması beklenen donanımla ilgili olarak sosyal medyada birçok söylenti dolaşıyor. Microsoft'un cihazlardan sorumlu yöneticilerinden olan ve Surface ürününün mimarı olan Panos Panay, etkinlik davetini #Surface etiketiyle takipçileriyle paylaştı. Özellikle Panay'ın bu etkinlik hakkında görüşü Microsoft'un Surface Pro 5 ile ilgili yeni haberlerinin olduğunun göstergesi olarak görüldü.

 

See you in Shanghai. May 23. #MicrosoftEvent #Surface https://t.co/aMgvkkqE52 pic.twitter.com/vzcK9MqIpf

— Panos Panay (@panos_panay) 5 Mayıs 2017

 

Her ne kadar meraklılar tarafından beklenti yüksek olsa da yeni Surface Pro 5 ile daha önceki Surface Pro modeli arasında çok fazla bir farkın olması beklenmiyor. Surface Pro 5 ürününün Intel'e ait Kaby Lake işlemcisi ile gelmesinin beklendiği fakat özel güç konnektörünün korunmaya devam edeceği belirtilmişti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler