Arama

Mercedes-benz Türk, Kamyon Ürün Yelpazesini Tamamen Yeniledi

7 yıl önce

Mercedes-Benz Türk, Euro 6 motora geçiş yaparken kamyon ve çekicilerinin sınıflandırmasını tamamen yeniledi.

Mercedes-benz Türk, Kamyon Ürün Yelpazesini Tamamen Yeniledi
ad image
Mercedes-Benz Türk, Euro 6 motora geçiş yaparken kamyon ve çekicilerinin sınıflandırmasını tamamen yeniledi.
Mercedes-Benz Türk, 2016 yılı itibariyle kamyon ve çekici ürün gamını yeniledi. Actros, Axor, Atego üçlüsünde mevcut olan çekici, nakliye, inşaat ve dağıtım araçlarının yerine Euro 6 dünyasında yepyeni ürünler geliştirildi. Mercedes-Benz’in kullanıcılara ihtiyaçlarına uygun modelleri daha kolaylıkla seçme imkanı tanıyan yeni sınıflandırmasında uzun yol ve nakliye araçları Actros, inşaat araçları Arocs, şehiriçi dağıtım araçları ise Atego çatısı altında toplandı.
Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı ve CEO’su Britta Seeger yeni Mercedes-Benz kamyonlarının tanıtıldığı toplantıda, “Bundan yaklaşık 15 yıl önce Atego ile Axor’u, yaklaşık 5 yıl önce de Actros aracımızı üretmeye başlamıştık. Bugün Daimler AG’nin kamyon stratejisi doğrultusunda bu araçlarımızı tamamen yeniliyoruz. Mercedes-Benz’in Euro 6 konusunda Avrupa pazarlarında edindiği uzun ve kapsamlı deneyimiyle ekibimizin müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçları konusundaki bilgilerinin biraraya gelmesi sonucunda Türkiye pazarına olgunlaşmış ürünler sunmamız mümkün oluyor. Güçlendirilmiş motorlarıyla daha ekonomik, asistan sistemleriyle daha güvenli, yüksek kaliteli, dayanıklı ve sağlam yeni araçlarımızın müşterilerimizin beğenisini kazanacağından eminiz. Bir önceki ürün gamımız ile 14 yıldır aralıksız Türkiye kamyon pazarının liderliğini sürdürüyoruz. Yeni ürünlerimizle liderliğimizi korumayı, hatta bir adım ileriye taşımayı hedefliyoruz” dedi.
Mercedes-Benz Türk’ün yeni kamyon ve çekicilerinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, “Efsaneleşmiş ürünlerimiz Actros, Axor ve Atego ile kamyon pazarında hep müşterilerimizin birinci tercihi olduk. Bu başarı bize aynı zamanda büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Hizmetimizi sürekli kılmak ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Bu çerçevede Euro 6’ya geçiş noktasında sadece motorlarımızı değil, tüm ürün paletimizi yeniledik. Yeni ürün gamında her segmentteki müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak aracımız var. Ürünlerimizde güç, konfor, sağlamlık, çeviklik ve verimlilik temel özelliklerimiz. Verimliliğin içinde çok önemli bir bileşen olarak yakıt ekonomisi var. Yeni Euro 6 motorlarımız ve araç dizaynımız önemli yakıt tasarrufu getiriyor. Yaygın ve etkin bayi, satış ve servis ağımız en güvendiğimiz avantajımız. Bu güne kadarki ürünlerimiz, müşterilerimize, alırken, kullanırken ve satarken kazandıran ürünler oldu. Bu geleneği bundan sonra da yenilenen ürünlerimizle sürdürmeyi ve pazar liderliğimizi güçlendirerek devam ettirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise, “19 bin üzerinde bir adetlik bir satış ile kapattığımız 2015 yılı ile beraber Türkiye kamyon pazarında bir dönem daha kapandı. 2016 yılında yeni yönetmelikler, bir yandan Türkiye’de Euro 6 emisyon normunu zorunlu kılarken bir yandan da çeşitli güvenlik donanımlarının araçlarda bulunmasını gerektiriyor. Mercedes-Benz Türk olarak bu yeni gereklilikleri sağlarken efsane olmuş kamyonlarımızı, aynı zamanda tasarım ve geliştirme açısından da bir adım daha ileriye götürerek ürün yelpazemizi tamamen yeniliyoruz. Şimdi, 2016 yılında, 120 yılı aşkın Daimler tecrübemizle Aksaray Fabrikamızın kuruluşunun 30.yılında kamyonda konfor, güç , dayanıklılık, çeviklik ve ekonomikliği yeniden şekillendiriyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılamak ve hatta aşmak için tasarlanmış olan Actros, Arocs ve Atego kamyonlarımızı pazara sunmaktan gurur duyuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler