Arama

Lille David'in Attığı Gollerle Deplasmanda Kazandı

2 yıl önce


Lille David'in Attığı Gollerle Deplasmanda Kazandı
ad image

Fransa Ligue 1'de Strasbourg’un sahasında oynanılan mücadelede Lille sahadan 2-1 galip ayrıldı. Lille takımının gollerini ilk yarıda 23. dakikada ve ikinci yarıda 57. dakikada penaltıdan David attı. Strasbourg ise ikinci yarıda 76. dakikada Sissoko ile bulduğu gole rağmen sahadan mağlup ayrıldı. Deplasmanda Strasbourg’u mağlup eden Lille takımı haftayı galibiyetle kapattı. Ayrıca maçın 79. dakikasında ev sahibi takımda forma giyen Thomasson akip takım oyuncusu Djalo’ya sert bir müdahale yaptı ve bunun sonucunda hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Strasbourg maçın son 10 dakikasını ve uzatmaları bir kişi eksik oynayarak maçı 10 kişi tamamladı.

Lille’deki Milli Oyuncularımızın Performansı

Karşılaşmayı 2-1 kazanan Lille böylece Fransa Lig 1'de puanını 11'e çıkarmış oldu. Ev sahibi Strasbourg ise aldığı mağlubiyet sonrasında 10 puanda kaldı. Lille’de forma giyen milli futbolcularımızdan Zeki Çelik maça ilk 11'de başladı ve 63 dakika boyunca sahada kaldı. Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı ise yedeklerde başladığı mücadelede 64. dakikada oyuna dahil olarak forma giydi. Bir diğer milli futbolcumuz Burak Yılmaz ise yedek kulübesinde başladığı maçta görev almadı ve maçı yedek kulübesinde tamamladı. mariobet

Strasbourg deplasmanında alınan galibiyetin ardından Lille, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi büyük moral buldu. Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda mücadele eden Lille, çarşamba günü Avusturya temsilcisi Salzburg takımının konuğu olacak.

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler