Arama

Lenovo, Vice P1 ile Devrim Yaptı!

7 yıl önce

Lenova hızlı şarj olabilme özelliğine sahip ve 5000 mAh pil kapasiteli yeni telefonu Vice P1 ile adeta devrim yaptı. Telefonun özellikleri Android bir üst segment telefonda çok çok iyi. Fiyatıysa çok ekonomik.

Lenovo, Vice P1 ile Devrim Yaptı!
ad image

Akıllı telefon pazarında bir türlü istediği noktaya gelemeyen Lenovo, strateji değişikliğine gitti. Özellikleri bir akıllı telefondan çok bir bilgisayarı andıran ama Samsung ve iPhone bir kenara dursun Sony kadar bile pazarda tercih edilenler grubuna giremeyen Lenovo, kullanıcıyı pil ömrüyle etkileme yolunu seçti.

Özellikleri zaten bir üst segment telefon ayarında olan nedense bir türlü istediği satış adetlerine erişemeyen Lenova, 5000 mAh'lık yeni telefonu Lenovo Vibe P1 ile adeta şaha kalktı. Uzun tabirinin bile kısa kaldığı bir batarya ömrüyle yeni telefonu Lenovo Vice P1'i üreten şirket, buna ek olarak, bu kadar büyük bir pil deposunu çok çabuk şarj olabilme özelliğini de bu telefona ekledi. Hatta bununla bile yetinmeyen Lenovo, eskiden başka cihazlardan şarj olabilme özelliğini bir kenara bırakıp başka cihazları şarj edebilme özelliği kendi telefonuna ekledi ve Lenovo Vice P1'i adeta taşınabilir bir şarj aletine çevirdi.
Güvenlik ekipmanını en üst seviyeye çıkartıp, parmak izi sensörünü telefona ekleyen Lenona, 5.5 inç telefonuyla adete şova başladı. Sert plastik yerine Alimunyum bir gövde ile tasarlanan Vice P1'in 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası da mevcut.


64-bit Qualcomm® Snapdragon işlemcisi bulunan ve performans ve güç arasında iyi bir denge yakaladığını iddia eden Lenova 2 Gb Ram belleğine sahip. 4.5G uyumlu haliyle piyasaya çıkan Lenova Vice P1'in 32 Gb dahili depolama ve 128 Gb harici depolama alanı bulunuyor.


Çift Sim kart ile çalışabilen ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemi kullanan Vice P1, 1299 TL'lik fiyatıyla da oldukça cazip.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler