Arama

KYK Burs Sonuçları Yakında Açıklanıyor!

7 yıl önce

Kredi ve Yurtlar Kurumu KYY, yaptığı duyuru ile yurt başvurusu yapan milyonlarca öğrencinin merakını yine gideremedi. Ancak kısa süre içinde KYK burs sonuçlarının açıklanacağı bilgisi yapılan duyuruda belirtildi.

KYK Burs Sonuçları Yakında Açıklanıyor!
ad image

Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK, milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren KYK Burs sonuçlarının açıklanması için sayılı günler kaldığını ifade etti. Burs sonuçlarının açıklanmasını bekleyen öğrenciler yapılan duyuruyla net bir cevap alamamış olmanın üzüntüsünü yaşarken, yakında açıklanacağı bilgisinin verilmesi beklentinin yakında son bulacağını gösterdi.

8 Kasım tarihli duyuruda, burs başvurularının incelenme aşamasında olduğu belirtilirken sonuçların ise kısa bir süre içerisinde açıklanacağı yine yapılan duyuru metninde yer aldı. Buna göre, milyonlarca öğrencinin başvurusunun bulunduğu KYK burs sonuçları önümüzdeki hafta içinde açıklanması bekleniyor. 

KYK bursları, bilindiği üzere öğrencilerin eğitim öğretim hayatları süresince devletten aldıkları burs ve yurt haklarını sağlayan ve öğrenciler için önemli bir getiri. Bu nedenle her yıl milyonlarca öğrenci KYK burs başvurusunda bulunmaya devam ediyor. Ayrıca yurt başvurularını da kapsayan KYK, öğrencilerin barınma ihtiyacına da çözüm üretiyor. 

Öte yandan, burs sonuçlarının açıklanması konusunda öğrencilerin haklı bekleyişinin son bulmamış olması ise beraberinde farklı soru ve sorunları da getiriyor. Öyle ki, geçtiğimiz yıllar içerisinde burs sonuçları öğrencilerin çok fazla beklemesine gerek kalmadan kısa süreler içerisinde açıklanıyordu. Bu yıl yapılan başvuruların henüz değerlendirme aşamasında olması akıllara FETÖ soruşturmalarını da getirmiyor değil. Hemen her kurumda devam eden FETÖ soruşturmaları ve FETÖ ile bağlantısı bulunan kamu personellerinin belirlenmesi, görevden alınması veya uzaklaştırılması süreci devam ederken bu sürecin Kredi ve Yurtlar Kurumu üzerinde de etkisi olduğunu akıllara getiriyor. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler