Arama

Kervan Ekibi Dünya Fair-play Ödülünü Bursa’da Boynuna Takacak

7 yıl önce

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde 24 Mayıs 2016 Salı günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda Fair-Play olgusunu tanıtacak farklı etkinlikler yer alacak.

Kervan Ekibi Dünya Fair-play Ödülünü Bursa’da Boynuna Takacak
ad image
Bursa Uludağ Üniversitesi’nde 24 Mayıs 2016 Salı günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda Fair-Play olgusunu tanıtacak farklı etkinlikler yer alacak.
Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kiğılı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca Fair-Play’i anlatan kitap, rozet ve broşür gibi materyaller öğrencilere dağıtılacak.
KERVANIN PROGRAMI
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Kervanı 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 16.00’da Bursa Valiliğini ziyaret edecek. Kervan ekibi 24 Mayıs 2016 Salı günü ise Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret edip, şilt ve madalyasını takdim edecek.
Kervan Heyeti 24 Mayıs 2016 Salı günü saat 12.00’da Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a makamında bir ziyaret gerçekleştirecek. Heyet saat 13.30’da Dünya Fair-Play Karikatür Sergisinin açılışını yapacak.
Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşecek panele; Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay katılarak Fair-Play’i anlatacak. Ayrıca komisyon üyelerinden, Doç.Dr. Bilge Donuk, Haldun Domaç, Semra Demirer, Remzi Yılmaz, Avni Erboy, Teoman Güray ve Sevim Güllü Fair-Play’i anlatan birer sunum yapacak.
Bursa’da gerçekleşecek etkinlikte Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu güreşçi Ahmet Ayık ile 1968 Olimpiyatlarında maraton dalında 4. olan şampiyon atlet İsmail Akçay öğrencilere hitap edecek.
Program
24 Mayıs 2016 Perşembe
10.00 Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe ziyareti
11.00 Uludağ Üniversitesi Spor Bil. Fak. Dekanı Prof. Dr. Cenk Aydın ziyareti
12.00 Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ziyareti
13.30 Dünya Fair-Play Karikatür Sergisi açılışı
14.00 Fair-Play Paneli
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler