Arama

İphone İçin Sarı Ekran Teknolojisi!

7 yıl önce

Apple, iPhone telefonları için ''Gece Vardiyası'' adını verdiği sarı ekran uygulamasına geçmeye hazırlanıyor. Bu özelliğe patent almak için başvuruda bulundu. Bu başvuru aynı özelliğin diğer akıllı telefon kullanıcılarının yolunu kesmeyi amaçlıyor.

İphone İçin Sarı Ekran Teknolojisi!
ad image

Apple, Son teknolojileri kovalarken, aynı zamanda rakiplerinin de yolunu kesmek için çaba sarf ediyor. Kendi geliştirdiği teknolojilerin rakiplerince kolayca kopyalnıp uygulanmasını istemeyen Apple'nin sarı ekran teknolojisi için patent başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Sarı ekran yada Apple'nin kullandığı isimle ''Gece Vardiyası'' özelliği, telefonun özelliklerinde yer alacak bir butonla birlikte aktif edilebilecek. Bu aktiflikle birlikte Apple kullanıcısının telefon ışığından rahatsız olma gibi bir sorunu kalmayacak. Bu konuyla ilgili patent başvurusunda bulunan Apple'nin, olur alması pek mümkün olarak gözükmüyor. Zira bu özellik ğatent altına alınabilecek bir durum değil.

Yetkililer durumun mümknü olmadığını başvursa da Apple Hukuk Servisi durumla ilgili tüm kozlarını oynayarak hem rakiplerinin kendinden önce bu teknolojiyi kullanmasınını önünü kesiyor hem de kendi ürününden ilham almalarını ada daha kaba bir tabirle kopyalayıp uygulamasını engellemek istiyor.

Şuan için ilk amacında başarılı olamasa da ikincisinde başarılı olduğu görülen Apple'nin ''Geve Vardiyası'' isimli uygulamasını iPhone 7 için kullanıp kullanmayacağıysa sonbaharda çıkacak olan iPhone 7 ile birlikte belli olacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler