Arama

İnternet Explorer Yarın Tarih Oluyor!

1 yıl önce


İnternet Explorer Yarın Tarih Oluyor!
ad image

Internet Explorer, kullanıcılar için oldukça özel bir yere sahipti. Bugün 30 yaşına yaklaşmış olan tüketiciler ile daha büyük olanlar, internetle ilk tanışmalarını Internet Explorer ile yapmışlardı. Ancak bu emektar tarayıcı, yıllara meydan okuyamadı. Sahip olduğu güvenlik özelliklerinin sistemi yavaşlatması, pek çok kullanıcı için dayanılmaz bir hal aldı. Sonunda da beklenen oldu ve Internet Explorer, tarihin tozlu raflarına gömüldü.

 

Microsoft'un ikonik internet tarayıcısı, yıllar içerisinde kullanılmamış olsa da internet dünyasında hiç unutulmadı. Bir dönemler "caps", şimdilerde "meme" olarak bilinen komik internet paylaşımlarının ciddi bölümü Internet Explorer'ın yavaşlığı ile ilgiliydi. 

 

Internet Explorer uyumlu internet sitelerine ne olacak?

Bazı internet siteleri, yalnızca Internet Explorer uyumluluğuna sahipti. Ayrıca bazı şirketler de Internet Explorer tabanlı sistemler kullanıyor. Microsoft, bu tür kullanıcıların Microsoft Edge kullanmaları gerektiğini söylüyor. Bunun nedeni ise şirketin yeni internet tarayıcısında IE isimli bir mod bulunması. Tarayıcıya yerleşik olarak eklenen mod, Internet Explorer uyumlu internet sitelerini sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler