Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İletişim Başkanı Fahrettin Altun: İsrail’in Saldırıları İnsanlık Dışı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: İsrail’in Saldırıları İnsanlık Dışı

haberci haberci -
142 0

Altun’dan İsrail’e Sert Sözler

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail’in Refah kentine düzenlediği saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından sert ifadelerle tepki gösterdi.

İsrail’i Kınayan Değerlendirmeler

Altun, İsrail hükümetini masumların kanını dökmekle suçlayarak, Tel Aviv’deki rejimin soykırım suçu işlediğini belirtti. Aç, evsiz ve savunmasız insanlara yönelik saldırıların insanlığa karşı açık bir hakaret olduğunu vurguladı.

Uluslararası Toplumun Müdahale Çağrısı

Altun, ABD’nin İsrail’e verdiği destek olmasaydı, İsrail’in bu politikaları sürdüremeyeceğini ifade etti. Dünya genelindeki barışsever ülkelerin İsrail’e karşı birleşerek zulme karşı durması gerektiğini belirtti. İsrail’in Sayfahaber.com işlediği insanlık suçlarının artık hesap verme zamanının geldiğini vurguladı.

Çağrı: “Bu Savaş Bitmeli, Sorumlular Hesap Vermeli!”

Altun, dünyanın, kadınlara, çocuklara ve yaşlılara karşı işlenen bu barbarca şiddeti durdurması gerektiğini belirtti. İsrail’in savaş suçlarına son verip adil bir çözüm bulması gerektiğini söyledi. Altun, “İnsan hakları ve onuru sadece kağıt üzerinde kalamaz. İsrail’in işlediği suçlara karşı sessiz kalmak kabul edilemez” dedi.

İlgili Yazılar