Arama

Huawei P40 lite Suya Dayanıklı Mı?

1 yıl önce


Huawei P40 lite Suya Dayanıklı Mı?
ad image

Huawei P40 lite Suya Dayanıklı Mı?

Arka gövde kenarlara doğru kıvrılarak rahat bir tutuş sağlar. Ancak arka tarafın bazı parmak izlerini gizlediğini de söylemek gerekiyor. Aynı zamanda P40 lite tasarımı gereği suya dayanıklı olmadığını da belirtiyoruz. Yani su herhangi bir suyla temasında en yakın Huawei mağazasına başvurmanız tavsiye ediliyor.

 Telefonun sağ kenarına baktığımızda parmak izi sensörünün burada yer aldığını görüyoruz. Böylece telefonu sağ elinizle tutuyorsanız baş parmağınızla, sol elinizle tutuyorsanız işaret veya orta parmağınızla kolayca ekran kilidini açabilirsiniz. Bu arada elbette telefonda yüz tanıma özelliği de var. Ekranın sol köşesindeki kamera sayesinde yüzünüzü kolayca tarayabilirsiniz.

Huawei P40 lite kaç saat şarj oluyor ?

Testlerimizde 120 saat pil ömrü sunan P40 lite 34 saat konuşma süresi ve 18 saatin üzerinde ekran açıkken internette gezinme vaat ediyor. Tabii ki Full HD video testi telefonda uygulandı. Wi-Fi bağlantısı ve ekran parlaklığının maksimum olduğu durumlarda 90 dakika boyunca Full HD video oynatmanın %14 pil tükettiğini gözlemlendi. Yani videoyu bu durumda izlerseniz, videoyu yaklaşık 11 saat kesintisiz izleyebilirsiniz. Tabii ki, ekranı otomatik olarak daha parlak hale getirerek bu süreyi artırabilirsiniz.

Huawei P40 lite Fiyatı

Huawei Türkiye P40 Lite'ın fiyatı 3199 TL. Bu anlamda fiyat/performans oranı göz önüne alındığında oldukça etkileyici olduğu söylenebilir. Aradığınız telefonun kriterlerini karşılıyorsa rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Tüm Huawei mağazalarında bulmak mümkün.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler