Arama

HTC Bolt 3.5 mm Kulaklık Girişi Yok

7 yıl önce

HTC ile mobil operatör Sprint'in iş birliği ortaya HTC Bolt'u çıkardı. Teknik özellikleri yönünde tüm dikkatleri üzerine toplayan cihazın 3.5mm kulaklık girişinin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

HTC Bolt 3.5 mm Kulaklık Girişi Yok
ad image

HTC 11.11.2016 tarihi itibariyle yeni akıllı telefon modeli HTC Bolt'u açıkladı. Mobil operatör Sprint için yapıldığı belirtilen bu telefon bakalım özellikleri açısından şimdiden kullanıcıları tarafından ilgileri üzerine topladı.

Sprint'in 3X20 destekli LTE Plus ağı için inşa edilen HTC Bolt, Snapdragon X10 LTE modemi sayesinde kullanıcılarına oldukça güçlü mobil bağlantı desteği sunacak. Diğer yönden alüminyumdan yapılan HTC Bolt, IP57 sertifikasıyla birlikte suya dayanıklı olması dikkat çeken en önemli özellikleri arasında yer alıyor. Ekran bakımından ise, Gorilla Glass 5 korumalı 5.5-inç 1440 x 2560 piksel çözünürlüklü Super LCD-3 görüntüye sahip olan HTC Bolt, gücünü ise 8 çekirdekli 2GHz CPU'lu 3GB Snapdragon 810'dan alıyor.

Bunların yanı sıra cihazda 3GB RAM, 32GB dahili hafıza, PDAF lazer fokus özellikli f/2.0 diyafram aralığına sahip 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, 3200mAh pil, Quick Charge 2.0, USB 2.0 Type-C ve NFC gibi özellikler var. Ayrıca bu kadar önemli teknik özelliklere sahip olan cihazın tıpkı iPhone 7'ler gibi 3.5mm kulaklık girişi yok.  Android 7.0 işletim sistemini çalıştıran cihaz, şimdilik sadece mobil operatör Sprint'in tarife ve fiyatlandırmalarıyla satışa sunulacak.
Cihazın diğer ülkeler ve bölgelerde ise aynı özellikli ama farklı isimli modelinin satışa çıkartılması bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler