Arama

Havalimanına ambulans bile vermemişler!

3 yıl önce

İsveç’te Covid-19 teşhisi konmasına rağmen tedavi edilemeyerek eve gönderilen Emrullah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilme sürecinde Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), ailenin yanında oldu.

Havalimanına ambulans bile vermemişler!
ad image


UID Başkanı Bülent Bilgi, Emrullah Gülüşken’in İsveç hastanelerinde 'Yer yok’ deyip geri gönderildiğini belirterek "Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Leylâ’nın babası için İsveç’e uçağın geleceği bildirildi. Biz de geceden itibaren büyükelçiliğimizle birlikte bu sürece destek olduk” dedi.

UID olarak imkânları dâhilinde aileye yardımcı olduklarını kaydeden Bilgin “Ülke kendilerine ambulans da sağlamadı. İsveç’te UID’te çalışan arkadaşlarımız kendi araçlarıyla sağlıklarını riske atarak aileyi evinden aldılar ve havaalanına götürdüler. Uçak gelince Emrullah Bey ve çocuklarını Türkiye’ye yolcu ettik” şeklinde konuştu.
Öte yandan Bülent Bilgi, Gülüşken ailesi gibi Avrupa’daki diğer vatandaşlara destek olmaya çalıştıklarını belirterek “38 bölgede 253 teşkilatta gönüllülük esasına dayalı olarak pandemi sürecinde de vatandaşlara ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

TÜRKİYE
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler