Arama

Gorilla Glass 5 Muhteşem Geliyor!

7 yıl önce

Akıllı cihazların ekranı Gorilla Glass, ''5'' serisini tamamladı. Eskisine göre yüzde 80 daha dayanıklı ve 1,5 metre yüksekten düşmeye karşı daha duyarlı...

Gorilla Glass 5 Muhteşem Geliyor!
ad image
Akıllı telefonları olmazsa olmazlarından olan dayanıklı cam için yeni bir teknoloji geliştirildi. Sağlamlığıyla ve dayanıklılığıyla ünlünün Gorilla Glass bu kez 5. serisini çıkartıyor.
Özellikleri arasında en fazla düşme ve darbe gibi tepkilere dayanmasıyla tercih edilen Gorilla Glass, bu yeni özelliğiyle yakın Zaman da bir çok cihaz tarafından da tercih edilen bir cihaz halini alacak.
Amerikan şirketinin 5 serisini ürettiği ve telefonlar için geliştirdiği Gorilla Glass 5 ile 1,5 metreden düşmelerde cam düşüş şekliyle bağlantılı olarak hasar görmeyecek. Daha önce 1 metre düşmelere göre tasarlanan camlar artık 1,5 metrelik düşüşlerde zarar görmeyecek.
Sony, HTC, iPhone, Samsung ve LG gibi şirketlerin cihazlarında kullandığı bu cam yeni teknolojisiyle 1,8 kat daha güçlendirilmiş oldu.
Bugüne kadar 4 milyardan fazla cihazda kullanılan Gorilla Glass'ın 5'nci serisinin Samsung Note 7 ve LG V20'nin dışında Sony'nin amiral gemisi XPeria Z6'da ve iPhone Pro'da kullanılacağı öğrenildi.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler