Arama

Galaxy Note 7 Davalık Oldu

7 yıl önce

Bu sene Teknoloji firması Samsung açısından pek iyi bir yıl olmadı. Firma bu yıl çıkarttığı Galaxy Note 7’nin batarya sorunu ile ilgili yaşadığı problemleri çözmeden beyaz eşya alanında da sorun yaşamaya başladı. tüm bunların üzerine şimdilerde ise firma kendilerine açılan davalardan dolayı başları dertte.

Galaxy Note 7 Davalık Oldu
ad image

Samsung'un canını zaten fazlasıyla sıkan Galaxy Note 7 davalarına, bir yenisi daha eklendi. Kanada'da kimliği açıklanmayan şikayetçi bir vatandaş, Samsung'a dava açtı. Dava için ortaya atılan iddia ise, Samsung'un Galaxy Note 7'nin hatalı olduğunu bile bile dağıtımını yapması ve müşterilere hatalı bilgi vermesi. Ontario'dan gelen şikayet üzerine, McKenzie Lake avukatları tarafından dolduruldu.

Şikayetçilerin beklentisi oluşan hasara karşı bir bedel ödenmesi ve Samsung'un ilk toplama kararındaki bazı hareketlerin hatalı olduğunu itiraf etmesi. Şikayetçiler ayrıca Koreli firmanın müşteri haklarını ve rekabet kurallarını ihlal ettiğini de iddia etti.

Bu dava Galaxy Note 7 üzerinden açılan ilk dava değil; son da olacağını hiç sanmıyoruz. Açıkçası Samsung açılabilecek bir çok dava için hazırlanmış gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günler içinde Samsung, Galaxy Note 7 ve çamaşır makinesi fiyaskosu üzerine özür niteliği taşıyan bir hareket yaparak, tam sayfa özür ilanlarını ise ülkenin resmi gazetelerinde yer alarak yayımlanmıştı.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler